Dutch divas in actie voor Dravet

Dutch divas in actie voor Dravet | Geld inzamelen
 
 
Steun jij ons om een mooie bijdrage te leveren aan de Dravet Stichting?

Enkele jaren terug leerden we Marcel kennen als deelnemer van de Discoveryrun. Fanatiek strijdend voor zijn goede doel, stichting dravetsyndroom. Toen we op een gegeven moment aan de praat raakten met Marcel waren wij meteen geraakt. Zijn zoon Jake heeft Dravet en hij vertelde wat dit inhield. Naast de hevigheid voor Jake en andere Dravet kinderen is het ook voor ouders en broertjes en zusjes heel zwaar. Dat jaar besloten we een klein deel van het sponsorgeld aan de dravetstichting te schenken. Nu is het dan zover dat het algemene doel van de Discoveryrun de dravetstichting is. Dat wil zeggen dat een deel van het inschrijfgeld naar dit goede doel gaat. Wij, de Dutch diva's, strijden er nu voor om een mooi bedrag te kunnen schenken aan de stichting zodat er meer onderzoek mogelijk is. Dit kunnen we uiteraard niet alleen.

 Iedere dag rijden we de mooiste routes. Dit jaar gaan we de Alpen in. Naast de routes is er ook een wedstrijdelement toegevoegd. Iedere dag krijgen we 5 opdrachten die we op creatieve wijze moeten voltooien. Dit jaar gaan we strijden voor de 1e plaats, daar is een mooi geldbedrag aan gekoppeld. Dit geldbedrag zullen wij ook doneren aan de Dravet Stichting. Maar wij kunnen nog steeds hulp gebruiken van sponsoren.

Naast bedrijven die ons sponsoren is het ook mogelijk om als particulier een bijdrage te leveren. Laat je je naam achter dan krijg jij ook een mooie tegel samen met anderen! Bij iedere €50 printen we een tegel uit en mag jij een jaar lang pronken op onze auto. 

Meer weten over de Dravet stichting? Kijk dan hier: http://www.dravetsyndroom.eu/

Mocht je vragen hebben, stuur een mail naar: hellenvantilborg@hotmail.com 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 745,00
Doel: € 500,00
149%

Deze actie is gesloten.