DUOfiets Laak

DUOfiets Laak | Geld inzamelen
 
 
Duofiets voor mensen in Molenwijk Laak die niet zelfstandig kunnen fietsen

De Buurtsportcoach Laak en de Teamplayers (David, Edis, Glenn, Nick, Robin en Tim) willen voor Angelique, Miep en Abdirahman (zie foto) een Duofiets aanschaffen zodat zij ook kunnen fietsen. Zij zijn niet in staat zelfstandig te fietsen, maar met een duofiets kan dat wel. Zij kijken er nu al naar uit! 

Een duofiets is een variant op een tandem waarbij twee personen naast elkaar zitten. Eén persoon is hierin is de bestuurder en begeleider. Buurtsportcoach Laak wil dit verzorgen voor de mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen, zodat zij toch de ervaring van het fietsen toch kunnen beleven.

De Duofiets is extra versterkt en heeft elektrische trapondersteubning van twee accu's zodat iedereen, ongeacht gewicht, mee kan fietsen. Om dit doel te realiseren is er nog € 3.250 nodig. Iedere bijdrage wordt gewaardeerd, dus stort alstublieft op onze rekening?!

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Jay van Veelen, Buurtsportcoach Laak 0655421030 of jay@buurtsportcoachdenhaag.nl

Extra informatie over de duofiets en hoe het werkt kunt u in het youtube filmpje bekijken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 215,00
Doel: € 3.250,00
6%

Deze actie is gesloten.