Duikplaats Den Osse Wil graag een AED

Duikplaats Den Osse Wil graag een AED | Geld inzamelen
 
 
Duikplaats Den Osse Wil graag een AED

Duikplaats Den Osse  is van de mooiste duikplaatsen in de Grevelingen. Het is ook een geliefde duikstek met tal van bijnamen zoals Duikplaats Even Pause, Meeuwestein, Den Osse Parking, Nieuwe Kerkweg.

Ik als Eigenaar van Cafetaria Even Pause voorzie al jaren op vrijwillige basis de hygiene van de kleedkamers voor onze (duik)gasten. Mijn broer als fervent voetballiefhebber en ik als mensmens zijn afgelopen week geschrokken van een vervelende gebeurtenis van een Nederlandse profvoetballer.

Hierdoor is bij mij het besef gekomen dat hartproblemen voor jong en oud, sportief of minder sportief kan ontstaan.

Ik zou graag samen met jullie kijken naar de mogelijkheden om een AED te plaatsen rondom deze faciliteiten. Bij een hartstilstand is namelijk direct starten met reanimeren en het inzetten van een AED van levensbelang.  

- Update 17-07 -

Dankzij vele Donaties en Tips via Facebook (https://www.facebook.com/evenpause/) zijn wij al druk bezig om het geld binnen te halen. Daarnaast komen er ook veel vragen bij ons binnen, oa hoe te gebruiken als Even Pause dicht is zoals savonds of in de winter? Deze vragen gaan gesteld worden aan de AED leverancier (en verzekeraar). Naast de aanschafkosten willen wij ook geld reserveren voor onderhoud, verzekeringen en het aanbieden van reanimatiecursussen

- Update 07-08 - 

Wij zijn blij u te informeren dat u een gratis AED-buitenkast ontvangt. Dankzij deze kast is uw AED binnenkort dag en nacht beschikbaar en wordt uw buurt een stuk veiliger gemaakt. Deze kast wordt u aangeboden door de Hartstichting, middels een schenking van de VriendenLoterij.

- Update 26-08 -

Onze officiele Moment om de AED te onthullen

Allen superbedankt voor alle steun en donaties afgelopen periode

 

- Update 25-09 -

Afgelopen periode waren wij heel blij dat wij in een korte tijd veel geld bij elkaar hadden geschraapt. Vanwege de drukte hadden wij nog geen goed overzicht waaraan het wilde besteden.

Echter sinds gisteren willen wij nu ook een Zuurstofapparaat realiseren.
https://www.pzc.nl/schouwen-duiveland/frietbakker-bij-duikstek-den-osse-wil-iemands-leven-kunnen-redden~ab8b2a54/

 

Houd onze FB in de gaten voor de vorderingen.

https://www.facebook.com/evenpause/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
91 donaties
€ 1.800,00
Doel: € 2.000,00
90%

Deze actie is gesloten.