DUCHENNE PARENT PROJECT

DUCHENNE PARENT PROJECT | Geld inzamelen
 
 
Vechten tegen een vreselijke ziekte, Duchenne.

 

Wij verleggen samen grenzen, wij geloven in beter, wij zijn stoer. De Duchenne Heroes zetten zich in voor één groot doel: hoop op beter voor kinderen met de spierziekte Duchenne. Deze slopende ziekte is nu nog ongeneselijk, maar een medicijn is dichtbij. Stichting Duchenne Parent Project financiert onderzoek en daarvoor is sponsorgeld nodig. Jij kunt het verschil maken!

Duchenne Heroes!

De 12e editie van Duchenne Heroes wordt er een om nooit meer te vergeten! Van 17 t/m 23 september fietsen de heroes van Zuid-Duitsland naar Nederland voor kinderen met Duchenne spierdystrofie.

Deze heroes zetten zich in en fietsen in zeven dagen 700 kilometer van Saarland (DL) naar Noord-Brabant (NL). De route brengt je langs fantastische landschappen en adembenemende uitzichten. Mede dankzij de sponsoring van Duchenne Heroes is er hoop op een medicijn tegen Duchenne. Doe mee en steun de kinderen waar we het voor doen. Samen trappen we Duchenne de wereld uit!

Dit jaar doen wij mee, om de kinderen met deze slopende ziekte duchenne te helpen! En daar hebben we sponsors voor nodig. Help jij ook mee? Doneer dan voor dit goede doel!! Elke kleine bijdrage helpt!

 

Bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 15,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.