Droomhuis gevonden

Droomhuis gevonden | Geld inzamelen
 
 
Wij hebben ons droomhuis gevonden, nu nog de financiering...

Brigitte en Eline; dat zij wij. Wij zijn een lief, gepassioneerd en maatschappelijk betrokken stel van 39 en 33 jaar. We wonen op dit moment in een huurhuis in Utrecht. In ons dagelijks leven werken wij beiden in het onderwijs (Hogeschool Utrecht en een vmbo school in Houten) en zijn wij hondentrainers. Dit laatste doen wij op vrijwillige basis en met onwijs veel passie! Wij willen graag de wereld voor mensen met honden mooier en beter maken. Wij houden erg veel van dieren en honden in het bijzonder. Ons gezin bestaat op dit moment dan ook uit onze twee honden-dames (Iza, 7,5 jaar en Lilly, 6 jaar) en onze katten-man Cas (10 jaar).

Wij hebben ons droomhuis gevonden... Helaas hebben wij de middelen niet om hier werk van te maken. Het huis staat in ons geliefde Utrecht en biedt ruimte om te doen waar wij zo erg van houden; bezig zijn met honden! Doordat het huis en buitenruimte veel plaats bieden, zouden wij onze liefde en passie voor honden uit kunnen breiden. Eindelijk zoudenwe moeilijk plaatsbare en wellicht getraumatiseerde honden kunnen opvangen en zo goed mogelijk rehabiliteren zodat zij de rest van hun leven nog gelukkig kunnen zijn.

Eigenlijk vragen we dit: van 200.000 mensen 5,- euro... Mocht het ons lukken, is iedereen die gedoneerd heeft uiteindelijk van harte welkom om op de koffie te komen als we gesetteld zijn! We bakken een lekkere appeltaart en geven met liefde een rondleiding! En uiteindelijk kunnen wij ook nog een andere droom uit laten komen; ons trouwfeest in eigen tuin!

Help je ons mee onze droom te verwezenlijken en zo ook iets kleins terug te doen voor de maatschappij? Wil je meer over ons en onze droom weten, stuur dan een mailtje naar brigitte.eline.droomhuis@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 263,00
Doel: € 1.000.000,00
0%

Deze actie is gesloten.