Droom van een Hobby

Droom van een Hobby | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt mij om mijn droom verder uit te breiden

Hallo,

Nog steeds is kaarten maken mijn passie, mijn hobby, mijn Droom van een Hobby!

In 2020 heb ik weer vele mooie, lieve, leuke, stoere, soms verdrietige maar vooral mooie kaarten mogen maken. En het toch al bijzondere jaar 2020 werd voor mij nog bijzonderder omdat ik gevraagd werd om bij het designteam te komen van het Marianne Design Challenge Blog. Elke 2 weken bedenk ik samen met mijn teamleden een idee/ontwerp kaart(jes), wat deelnemers inspireert en uitdaagt om mee te doen. Wat ben ik trots dat ik mag deelnemen aan dit team!!

Op mijn vernieuwde website www.dehobbyzolder.com 😍 staan wenskaarten die ik door de jaren heen gemaakt heb. De wenskaarten die ik maak zijn bijzonder, handgemaakt en uniek! Geen computerprogramma die het ontwerp maakt en niet met 1 druk op de knop een aantal dezelfde kaarten. 

Bent u (weer) van mening dat ik voor het afgelopen bijzondere jaar een attentie verdien, mag dat op deze site. Natuurlijk mag u ook (als u dat liever heeft) mij een WhatsApp bericht sturen voor een betaalverzoek via de bank.

U bent natuurlijk niét verplicht! Doneren kan en mag ook anoniem. 

In 2019 heb ik voor "mijn" abonnees (150 st) een  kerstkaart gemaakt. Op mijn Blog (link opent in een nieuw venster) is het verhaal van deze kerstkaart te lezen. Ik wilde dat dit jaar ook weer doen maar moest op een gegeven moment aan mezelf toegeven dat dat dit jaar geen haalbare kaart was. Jammer omdat ik graag wil laten zien dat echte post nog steeds veel leuker is. 📮

 

Willen jullie me helpen bij het uitbreiden van mijn droom? Hoog op mijn verlanglijstje staat een nieuwe daglicht bureaulamp. Eén wat het gehele bureau helder verlicht, dat zou fijn zijn als dat lukt.

Alvast héél erg bedankt!

 

p.s. wilt u mijn kaarten blijven volgen? Dat kan ❗

Via Facebook of Instagram 

Het blog van De Hobbyzolder

En natuurlijk op mijn eigen website www.dehobbyzolder.com

De Hobbyzolder
03-12-2020

Op dit moment worden de kranten vrij laat aangeleverd, waardoor ik vaak voor Jan met de korte achternaam sta te wachten. Als ze aangeleverd zijn moeten ze nog verdeeld en geteld worden. Daardoor kan ik later van het depot weg wat weer als gevolg heeft dat u de krant later in uw brievenbus vindt dan ik graag zou willen. Ik probeer steeds mijn best te doen om alle kranten voor 7 uur bezorgd te hebben. Echter, als er een bijlage (nr.1 of Voilá) bij zit lukt me dit niet altijd. 


122 donaties
€ 1.253,00