Droom van een Hobby | Geld inzamelen
 
 

Droom van een Hobby

Wie helpt mij om mijn droom verder uit te breiden

Hallo,

Ik ben Cecile,  getrouwd en moeder van 3 meiden.

En ik heb 1 grote hobby! Namelijk wenskaarten maken.

Bijna 4 jaar geleden zijn we verhuisd. En omdat ik merkte dat onze meiden het niet leuk vonden dat ik iedere morgen werken was, nog voor dat ze opstonden, ben ik omdat het kon, gestopt met werken.

Maar om mijn grootste hobby te kunnen blijven doen ben ik gestart met een krantenwijk.

Naast deze eerste wijk heb ik in mei 2019 een 2e wijk overgenomen.

Op mijn site www.dehobbyzolder.com 😍 staan kaarten (en doosjes) die ik gemaakt heb.

Ik ben geen persoon om bij u aan te bellen en te zeggen “Hallo, ik ben uw krantenbezorger” waarschijnlijk voelt u zich dan verplicht om mij een attentie te geven. Dit wil ik niet!

Bent u van mening dat ik voor het afgelopen jaar een attentie verdien, mag dat op deze site.

Maar nogmaals u bent niét verplicht! Doneren kan en mag ook anoniem. 

In 2019 heb ik de eerste kerstkaart voor 'mijn' abonnees gemaakt. Op mijn Blog (link opent in een nieuw venster) is het verhaal van deze kerstkaart te lezen.

Ook voor dit jaar heb ik voor alle abonnees een kerstkaart gemaakt.

Willen jullie me helpen bij deze droom?

Alvast héél erg bedankt!

 

p.s. wilt u mijn kaarten blijven volgen? Dat kan ❗

Facebook

Instagram

Het blog van De Hobbyzolder

De Hobbyzolder
14-08-2019

Een morgen kranten bezorgen 

 

Om 4 uur gaat (de eerste) wekker. Net na het nieuws van 4 uur probeer ik op te staan. Voor alle zekerheid staan er nog 2 wekkers 😂 en een alarm op mijn horloge.

Opstaan, verzorgen en aankleden. Rond 4.20 uur fiets ik richting het depot in Oud Urmond. De kranten zijn dan net afgeleverd en zijn geteld of ze zijn er nog mee bezig. Extra kranten zitten er niet bij. Het aantal kranten staat op de looplijst en dit aantal krijg ik ook.

Toen ik in april 2017 begon met mijn eerste wijk, had ik nog abonnees met Het Limburgs Dagblad, deze en de landelijke dagbladen gaan in de ene kant van de fietstas en de rest van De Limburger aan de andere kant van de fietstas. Inmiddels zijn Het Limburgs Dagblad vervangen door De Limburger, maar nog steeds op dezelfde volgorde als die allereerste morgen. In de donkere maanden weet ik zo precies waar welke krant zit en hoef ik niet te zoeken.

Als alle kranten in de fietstassen zitten fiets ik weer terug over de brug en begin ik aan mijn route, de eerste abonnee in de buurt van de rotonde ontvangt de krant zo rond 4.45 uur. Nog steed fiets ik dezelfde route als in het begin. Namen weet ik niet tot nauwelijks, ook huisnummers zijn bij de vaste abonnees een beetje op de achtergrond. Ik fiets van huis naar huis. Sommige brievenbussen hebben zo hun eigenaardigheden en ik probeer dan zo zachtjes mogelijk hiermee om te gaan. 

Als wijk 1 klaar is, fiets ik gelijk door naar de 2e wijk, rond 6.30 uur krijgt daar de laatste abonnee de krant. En dan is (als het goed is) mijn fietstas leeg op mijn eigen krant na.

Dan heb ik 140 verschillende brievenbussen gehad, waarvan zo'n 120 De Limburger ontvangen.  Op vrijdag en zaterdag is dit aantal meer, door weekend of deelabonnementen. Op zaterdag zijn dat er 15 voor de 2 wijken.

Als ik thuis kom is het eerst handen wassen, en terwijl de koffie door prutteld zet ik de ontbijt boel op de tafel. 6.45 uur tijd om de kinderen te roepen voor een nieuwe (school)dag.

 


De Hobbyzolder
01-01-2019

Lieve allemaal,

Allereerst dank voor jullie donaties! Dit had ik niet verwacht!
Mijn droom, mijn passie, kaarten maken kan ik door jullie bijdrage uitbreiden!

Als ik kaarten maak, maak ik dat op kwalitatief goed papier/karton, ook de stans mallen koop ik van bekende hobbymerken en geen namaak van Ali Express❗

Voor diegene die met naam en/of adres heeft gedoneerd zal ik een persoonlijk kaartje maken. Het vergt wel even wat tijd😉 Laat me gerust weten wat U ervan vindt.

Ik hoop zo dat er meer mensen weer kaartjes gaan sturen.

Deze actie blijft open staan dus deel deze gerust op social media kanalen of breng ze onder de aandacht bij vrienden of kennissen.

Heeft u binnenkort een kaartje nodig? Vraag gerust, ik maak er een met veel plezier.

Mail naar [email protected]


 

Laat een reactie achter

74 donaties
€ 707,00