DROOM Stage New York City

DROOM Stage New York City | Geld inzamelen
 
 
Help mee aan droom stage in New York

Nadat ik er al jaren over droomde om mijn stage in New York te realiseren ben ik maandenlang druk bezig geweest met solliciteren. Een stage vinden als je buiten de US komt is moeilijk, het moeten sponsoren van een visum vinden veel bedrijven te veel uitdaging.

New York een geweldige wereldstad is veel mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen te behalen. Zoals het vergroten van mijn creatieve vermogen bij een reclame bureau in de mode wereld. De versnelde cultuur van New York trekt mij vooral aan. Ik geloof dat ik enorm zal groeien in zelfstandigheid en assertiviteit binnen het werkveld. New York kan mij de mogelijkheid bieden om mijn wereldbeeld te vergroten en mij een sterkere professional en beeldmaker te worden in de toekomst. 

Nadat ik deze maand eindelijk een stage had gevonden bleek dit bedrijf helaas louche te zijn en moest ik de stage afzeggen.. Hierdoor ben ik nu noodgedwongen om een bemiddelingsbedrijf in te schakelen die 2000 vraagt om voor mij een stage te vinden inclusief visum. Deze kosten had ik tijdens het sparen niet voorzien, waardoor het voor mij moeilijker wordt om de stage te financieren als student. 

 

Zo hoopte ik met deze actie geld in te zamelen zodat mijn droom zich toch kan voortzetten. Ik dacht, als er 1000 mensen 2 euro geven, of 200 man 10 euro moet het hopelijk lukken. Mocht het streefbedrag niet gehaald worden dan is alles voor mij momenteel meegenomen in het realiseren van mijn stage. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 2.000,00
0%

Deze actie is gesloten.