Droom opleiding Marina

Droom opleiding Marina | Geld inzamelen
 
 
Droom opleiding Marina

ik ken Marina al mijn hele leven. We zijn samen in Litouwen opgegroeid, onze ouders waren met elkaar bevriend. Zij is een open, liefdevol, betrokken en prachtig mens en staat altijd klaar voor anderen. Ze maakt veel overuren als farmaceut in de apotheek om haar gezin te onderhouden. En ze weet als geen andere de werking en vooral bijwerking van medicijnen. Ze probeert iedere keer haar klanten in de apotheek bewust te maken van hun levensstijl en het belang van gezonde beweging en voeding.

Nadat ik de Sörensen Gezicht Reflexologie opleiding in Nederland had gevolgd liet ik ieder keer als ik mijn moeder in Litouwen bezocht Marina het een en ander daarover zien. Ze bleek een natuurtalent te zijn en ging meteen aan de slag bij familie en vrienden. Ze ziet mensen van deze gezichtsmassge opknappen en blij worden. 

Vanwege de moeilijke economische situatie in Litouwen is haar eigen salaris soms niet genoeg om zelfs maar rond te komen. Vandaar heeft ze veel begrip voor mensen uit haar omgeving die geen werk kunnen vinden of van klein bedrag rond moeten komen (soms maar 200 euro per maand) en zij vraagt daarom soms weinig of geen geld voor haar behandelingen.

ik weet dat haar ultieme droom is om de opleiding van Lone Sörensen te kunnen gaan volgen en haar eigen kleine praktijk te beginnen om mensen beter te kunnen helpen.

Ze heeft gouden handen en een goud hart en ik gun het haar zo enorm.

Zou jij willen helpen? Mijn dank is groot ❤️.

Elena Hilgersom 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 120,00
Doel: € 800,00
15%

Deze actie is gesloten.