Droom knuffelkamer voor ons autistische zoontje

Droom knuffelkamer voor ons autistische zoontje | Geld inzamelen
 
 
droomkamer snoezelkamer knuffelkamer voor ons autistische zoontje

ons zoontje Menno heeft nogal wat diagnoses waardoor het niet mogelijk is voor hem om thuis te wonen. In het weekend komt hij soms 1, soms twee nachten en in de vakanties wat meer. Hij is heel graag thuis en wij willen het zo graag nog fijner voor hem maken.

een soort snoezel/knuffel/droomkamer zou zoveel helpen. Ook ivm rust en gedrag (overprikkeling bijvoorbeeld kunnen wegslaan in grote leuke fluffy kussens). Een bed met Lego thema en plek voor tv (voor op de momenten dat hij even in de rust moet).  Een bubbellamp waar hij lekker bij kan wegdromen. Plek voor de dingen die hij belangrijk vindt en op een prominente plaats wil zetten enz. Enz.

helaas hebben wij maar een uitkering. Ikzelf ben veel bij mijn zoontje op de woongroep en onderhoud alle contacten met artsen, persoonlijk begeleiders, therapeuten e.d. En ik ben herstellend (positief!!!! Van lymfeklierkanker) Mijn man heeft artrose waardoor hij niet meer kan werken.

het zou zo fijn zijn als we dit voor elkaar zouden kunnen krijgen en ik weet zeker dat mijn mannetje er enorm veel bast bij zou hebben!

voor vragen stuur me alsjeblieft een mail!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.