Drone Club Brabant

Drone Club Brabant | Geld inzamelen
 
 

Drone Club Brabant is een groeiende drone club, onze club is opgericht op 30 oktober 2021. Stefan zag door de corona een flinke groei drone piloten en besloot Drone Club Brabant aan te maken met daarbij eens in de maand een drone meeting bij te organiseren. Met groot succes hebben er al meerdere meetings mogen plaatsvinden met elke keer nieuwe drone piloten uit de omgeving of zelfs buiten Noord-Brabant. Wij blijven nog steeds flink groeien en proberen het voor iedereen aangenaam te maken op onze meetings. 

Bent u zich nog aan het oriënteren op drone vliegen? Kom gerust eens naar een meeting, en ervaar eventueel een kort vluchtje met een drone onder begeleiding.

Voor een drone meeting regelen wij de meldingsplicht/vergunning bij de gemeente die bij een evenement horen. Op onze meetings wordt er gevlogen met verschillende type drones van Mavic Mini, FPV tot aan Inspire 2. Op zo’n dag word er natuurlijk niet alleen gevlogen ook word er onderling informatie gedeeld. Drone of geen drone iedereen is welkom. Af en toe houden we een winactie die hoort bij de meeting. Iedereen kan daar aan deelnemen die aanwezig is natuurlijk. Je aanmelden als lid evenals een meeting bij leven is gratis toegankelijk. U kunt gratis gebruik maken van koffie / thee / chocomelk en iets lekkers.

Wilt u onze club een hart onder de riemsteken of uw steentje bijdragen? Dan kan je hier een vrije donatie doen. 

Wat doen we precies met de donatie:

- Infomiddag & demonstratie
- Sparen voor vereniging / stichting
- Blijven doen wat we nu doen
- Wat extra's voor de leden

Ben je benieuwd geworden naar onze Drone Club uit Brabant, Kom gerust eens tijdens onze meeting, deze zijn terug te vinden via onze website: www.droneclubbrabant.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 510,00