Dreamer de Bengaal

Dreamer de Bengaal | Geld inzamelen
 
 
Dreamer geboren op 03 03 2018 is opeens erg ziek geworden en heeft hulp nodig

Dreamer is op 01-08-2018 naar de dierenarts gegaan omdat hij niet at en veel te rustig was toen ik thuis kwam vond ik braaksel met bloed en ben dus direct naar de kliniek gereden. Hij werd onderzocht en de arts voelde wat bij zijn darmen. Aangezien Dreamer overal op kauwt en dingen sloopt kon het best zijn dat hij wat verkeerds binnen gekregen had. Röntgenfoto gemaakt dierenarts zag niks maar maakte zicht toch grote zorgen. Nadat hij een kalmerende injectie gehad had zijn er nog echo's gemaakt maar alsnog niks te zien behalve veel en grote gasbellen. Om het zeker te weten is hij diezelfde avond nog geopereerd. Geen vreemd voorwerp gevonden maar wel een zware infectie op de lymfeknopen. Hij heeft hiervoor medicatie gekregen en op 02-09-2018 werd ik om 09.30 gebeld dat hij graag naar huis wilde. Op de achtergrond hoorde ik hem voluit mauwen. Ik kwam aan en ben naar zijn kooi gegaan toen hij me zag wilde hij op zijn rug gaan liggen want dan moet ik altijd op zijn buikje kriebelen en daarbij legde hij zijn pootje door het tralies op mijn hand. Heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Eenmaal thuis at hij een paar brokjes en hij had wel wat gespeeld maar verder heeft hij de hele dag op mijn schoot gelegen hij week niet van mijn zijde. Maar tot op heden nog steeds niet gegeten en gedronken dus ik maak me ernstige zorgen en hij zal vanmiddag weer terug gaan voor controles. Updates worden hier iok bijgehouden. De dierenarts kosten zitten inmiddels al op de 500 euro. Normaal ben ik hier goed op voorbereid maar door omstandigheden is dit nu echt heel moeilijk ik hoop dat er nu ook mensen mij eens willen helpen want normaal doe ik dit altijd voor anderen ik had nooit verwacht zelf in deze situatie te komen helaas. Heb altijd mijn katten verzekerd gehad zo dus ook dreamer helaas deed de verzekering die ik had afgesloten bij de eerste declaratie van een verplichte checkup al moeilijk ivm een hartruisje graad 1 en is de verzekering dus binnen zichttermijn stopgezet omdat we er niet uitkwamen. Opzoek en oriënterende naar een andere verzekering komt helaas net dit ertussendoor.

Kim vd Kerkhof
07-09-2018

Ik wil iedereen van harte bedanken voor hun steun en donaties. Met dreamer gaat het de goede kant op. Ik ben erg geholpen met de donaties en zal dan ook deze nu ook afsluiten.

Bedankt dikke kus en poot van dreamer!


Kim vd Kerkhof
05-09-2018

Inmiddels eet hij al wat dingen zelfstandig nog niet helemaal zoals het moet maar het is een begin.


Kim vd Kerkhof
03-09-2018

Volg dreamer op zijn pagina.

https://www.facebook.com/Day-Dreamer-Bengal-1046499622192501/


Kim vd Kerkhof
03-09-2018

Dreamer is vandaag weer nagekeken en erg verzwakt hij moet vandaag echt gaan eten anders word hij opgenomen heb AD voeding meegekregen en als hij dat zo niet eet ga ik hem dwangvoeren hopelijk knapt hij dan snel op. Inmiddels is er 500 al betaald maar we zijn er mog niet. Ik wil iedereen alvast bedanken voor hun steun!


24 donaties
€ 258,00

Deze actie is gesloten.