Dream trip

Dream trip | Geld inzamelen
 
 
Help mij mijn droom waarmaken

Hallo allemaal.
Al vanaf dat ik jonger ben, is het voor mij een droom om mee te draaien binnen een buitenlands project neem bijvoorbeeld (vrijwilligerswerk/work and travel programma) en zo nog enkele opties. Op 20-03-2018 is het voor mij allemaal een beetje begonnen. Een week daarvoor had ik mijzelf aangemeld voor een informatie avond van cultural care au pair, voor een au pair programma in Amerika. Diezelfde week kreeg ik bericht dat ik aan de gevraagde eisen vol deed, en naar een informatie avond in Rotterdam mocht komen. Tijdens die informatie avond, heeft een oud deelnemer van het programma haar verhaal gedaan. Aan het einde van de informatie avond, was het voor mij eigenlijk wel gelijk duidelijk, dit was wat ik wilde gaan doen. Deze beslissing gemaakt hebbende, werd alles in werking gezet. Momenteel ben ik druk bezig om alles te regelen, mijn medische verklaring/visum/profiel voor de host family, en zo nog wat dingen. Het programma bied mij de kans om een jaar als au pair aan de slag te gaan in Amerika. Heel veel van de benodigde kosten worden door je host family (gezin waar je als au pair gaat werken) vergoed/betaald, enkel zijn er ook nog best wat kosten die zelf betaald moeten worden. Dit zijn meerdere dingen zoals mijn visum/zorgverzekering voor 1 jaar/medische verklaring/verklaring van goed gedrag. Door middel van deze sponsseringsactie hoop ik een groot deel van het bedrag op te halen.

Het is al zo lang een droom, en ik hoop door deze sponsseringsactie nog dichter bij het waarmaken van deze droom te komen. Alle giften zijn welkom ik zou er erg blij mee zijn.

Om jullie ook op de hoogte te houden van mijn avontuur/belevenis, zal ik een wekelijkse blog bij gaan houden op http://marlindevd.waarbenjij.nu/  via deze weg hoop ik jullie op de hoogte te houden van alles wat ik daar doe en ga doen.

Groetjes MarlindeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 310,00
Doel: € 1.600,00
19%

Deze actie is gesloten.