Dream House In Almere! Wie Helpt?

Dream House In Almere! Wie Helpt? | Geld inzamelen
 
 
Help geld inzamelen voor mijn droom wonig! Alles is welkom! Heerlijk wonen vlak bij amster

Beste lezer,

Leuk dat je interesse toont en kijkt op mijn advertentie. De reden dat ik deze advertentie heb gemaakt, heeft een speciale reden: ik ben op zoek naar een particulier die mij een hypotheek wil verstrekken voor deze woning.

Mijn eenmanszaak bestaat pas sinds november 2016. Daardoor krijg ik (nog) geen hypotheek, alhoewel ik die wel zou kunnen betalen. Daarom ben ik op zoek naar een alternatief.

De woning waar mijn oog op is gevallen, maakt onderdeel uit een nieuwbouwproject. Alles is nieuw, ontzettend netjes, goed geïsoleerd en alles is Wifi-bestuurbaar. Je kan, als je zou willen, zelfs de oven al aanzetten terwijl je nog in de supermarkt bent.

De woning is maar 25 minuten van Amsterdam verwijderd en 20 minuten van Het Gooi en bevindt zich in een heerlijke, frisse en groene omgeving met volop recreatiemogelijkheden (wandelen en fietsen). Een vrijstaand ruime woning, met gelegenheid om te tuinieren of zelfs kruiden te kweken of fruit te oogsten.

De stad dichtbij in een omgeving met de ruimte en vrijheid van het plattelandsleven. Een ideale investering, ook met het oog op de toekomst: de schatting is dat de waarde van het pand zal komen te liggen tussen 565.000  en 600.000 euro.

Concreet ben ik op zoek naar iemand die zijn of haar (spaar)geld wil investeren in dit pand, tegen een mooi rentepercentage. Het koopcontract blijft dan jouw eigendom, terwijl ik de woning huur. Het afgesproken huurbedrag wat ik aan huur betaal, wordt afgetrokken van de koopsom van de woning plus een extraatje voor de koper via een aantrekkelijk rentepercentage.

Mocht er onverhoopt wat gebeuren in de toekomst waardoor ik de woning niet meer zou kunnen financieren, dan komt alles aan de koper van de woning toe en ben ik dat geldbedrag kwijt. Mijn plan is dat ik uiteindelijk na 1 of 2 jaar de koopsom van het huis afbetaald heb, zodat ik op een later tijdstip een hypotheek kan nemen op basis van de jaarcijfers van mijn bedrijf.

Pas als het bedrag afbetaald is, wordt het huis pas mijn eigendom. Het huis heeft vijf slaapkamers dus in overleg is het ook optie om vier slaapkamers te verhuren voor 500 euro per maand voor mensen die in de omgeving werken. Als daarvan gebruik wordt gemaakt, is het ook mogelijk om tweemaal per week een schoonmaker in dienst te nemen zodat het huis netjes blijft.

Mijn idee is om het huis grijsgraniet met witte accenten te kleuren, maar ook op dat gebied kunnen we overleggen. Zoals ik ook opensta voor andere opties, ideeën en mogelijkheden.

Spreekt het idee je aan? Neem dan contact op met mij

 

De funda pagina: http://www.funda.nl/nieuwbouw/almere/project-49014189-het-erf/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 20,00
Doel: € 700.000,00
0%

Deze actie is gesloten.