Draag Je Steentje Bij | Geld inzamelen
 
 

Draag Je Steentje Bij

De Kargadoor gaat verbouwen en jij kan een steentje mee naar huis nemen!

Draag je steentje bij!

Je kent het wel. Een gezellig drukke avond in De Kargadoor. Je culturele avond last een pauze in en je haast je naar de bar waar vrijwilligers van Team Kargadoor biertjes staan te tappen. Bam, daar loop je tegen die irritante pilaren aan. De rij wordt langer en langer en de pilaren lijken meer en meer op te stoppen. Dan maar geen biertje.

Wat als we deze pilaren helemaal met de grond gelijk zouden kunnen maken? Doen toch!

Zo denken wij er ook over. Deze zomer gaat De Kargadoor drie weken dicht voor de sloop van deze pilaren. Ook schuift de rode kabine een stukje naar achter en bibedibabediboe, wat krijg je dan? Ruimte voor gezelligheid, spelavonden, biertjes, muziek, een klein podium en meer!

Nog meer gezelligheid bij De Kargadoor, en dat willen we toch allemaal. Maar daar hebben we je hulp wel bij nodig!


Als onafhankelijk cultureel podium kunnen we alle hulp gebruiken, daarom lanceren we deze crowdfunding campagne 'Draag Je Steentje Bij'!

Voor een klein (of groot) bedrag draag jij je steentje bij aan nog meer gezelligheid bij De Kargadoor. Je wordt op de hoogte gehouden van de verbouwing, speelt een cruciale rol in de sloop en krijgt een eerste blik op de nieuwe ruimte!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

9 donaties
€ 110,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.