Draag bij aan ZomerSpeelStad

Draag bij aan ZomerSpeelStad | Geld inzamelen
 
 
Zomerterras organiseert een week lang een kinderfeest voor alle kinderen

Zomerterras gaat het gewoon doen! Een coronaproof evenement voor kinderen van 4/5/6 tot en met 12 jaar. 5 Dagen lang plezier maken op het tenniscomplex van het voormalige Unileverterrein. Ook komen er 6 avondconcerten voor volwassenen, maar daar vragen we geen donatie voor. Het gaat hier om de kinderen. Sport, spel, klimmen en klauteren, creatieve workshops, haarvlechten, sushi-workshops, leren drummen of dj-en, stille disco, kortom typisch Zomerterras.Met man en macht proberen we sinds 1 juli (toen bekend werd dat de corona-maatregelen versoepeld werden) geld bij elkaar te sprokkelen. Dat gaat best goed, maar we zitten nog met een gat. We vragen alle sympathisanten van het Zomerterras een donatie te doen. Geef gul, leef gul!

Stichting Zomerterras
24-08-2020

Helaas hebben we ZomerSpeelStad moeten annuleren. De weersomstandigheden (rukwinden tot 8 Bft en veel regen) zijn zo slecht deze week dat het onverantwoord is om ZomerSpeelStad door te laten gaan. 
We hebben gemerkt dat er een groot enthousiasme bestaat voor ZomerSpeelStad. We zijn dan ook van plan om dit kinderfestival te integreren in Zomerterras 2021.
Op dit moment werken we aan een goede manier om de donateurs op de hoogte te stellen en de donatie terug te storten. De donatie kan ook besteed worden aan de reeds gemaakte kosten óf aan ZomerSpeelStad 2021.63 donaties
€ 2.850,00
Doel: € 5.000,00
57%

Deze actie is gesloten.