Downwinder vecht tegen kanker

Downwinder vecht tegen kanker | Geld inzamelen
 
 
ga jij de strijd aan samen met diegosportcoach, sta op en vecht tegen kanker.

Lieve mensen,

Hier een berichtje van mij, Diegosportcoach! een aantal van jullie zullen Diegosportcoach al kennen, een aantal nog niet. mijn naam is Diego Ouwerkerk en naast personal/bootcamp trainer ben ik tevens eigenaar van DiegoSportCoach.
Ken je dat gevoel? Dat je iets goeds wil doen voor de samenleving? Met dat gevoel loop ik al een tijdje rond.
Om gelijk met de deur in huis te vallen verdriet en vreugde dat ligt ontzettend dicht bij elkaar, de 1 stapt in het huwelijksbootje de ander vecht voor zijn leven.
Dan heb ik het natuurlijk over de vreselijke ziekte ‘’kanker’’, iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die vecht voor zijn leven of het gevecht heeft verloren.
Om betere zorg/medicatie te bieden zijn studies ontzettend belangrijk, stichting oncowijs is een fanatastisch initiatief en ik wil middels een inzamelingsactie deze instantie helpen, maar dat kan ik niet alleen daar heb ik jullie voor nodig!

Sinds kort ben ik begonnen met een nieuwe verslaving; kitesurfen en wat ik voor ogen heb is een ontzettend grote uitdaging. Een tocht van wel 50 km, de tocht zal starten in hoek van holland en eindigt in zandvoort aan zee. Onervaren maar met de juiste mensen om mee heen kunnen we dit bereiken, aansluiten mogelijk hoe meer hoe beter. Ben jij/je bedrijf of instanties enthousiast geraakt en wil je middels een sponsering helpen mijn deze actie te volgbrengen, neem dan contact op met Diegosportcoach via alle sociale kanalen.

Doneren is nog belangrijker, geef met liefde..wat je er voor terugkrijgt is nog veel meer waard.

Liefs,
diegoEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
53 donaties
€ 1.070,00

Deze actie is gesloten.