Downhill SUV skating video

Downhill SUV skating video | Geld inzamelen
 
 
Downhill SUV skate video.

Beste mensen,

Wij zijn 3 jongemannen van 21,22 & 23 jaar. Wij hebben als sport Freestyle inline skating, op zijn nederlands gezegd stuntskaten dit houd in over trap leuningen glijden, salto's maken, in half pipes skaten etc etc. Wij stunt skaten nu zo'n 12 jaar en zijn nog steeds actief in deze sport. 

Wij willen graag een nieuw idee in deze sport uitvoeren om de variatie van het inline skate te vergroten en om te laten zien dat er veel meer mogelijkheden zijn. Down hill skaten hebben we zelf bedacht en met de juiste techniek kunnen wij dit waar maken. We willen hier een video reportage van maken. 

Het idee is om van een freestyle mountainbike park naar beneden te gaan met de skates. Dit zijn aangepaste skates met grotere wielen die opblaasbaar zijn. We willen hier over de schansen vliegen grotere stukken naar beneden springen en van de snelheid gebruik maken. Wat maakt het zo speciaal? de ondergrond is van zand en je kan dit in de natuur kan doen. Ook is het mogelijk om over fietscrossbanen en bmx banen heen te skaten. We hebben op dit moment 3 locatie's waar we het kunnen uitvoeren voor in de video reportage. Na dat we dit project hebben afgesloten gaan we basisscholen benaderen om te laten zien dat inline skating erg leuk en goed kan zijn voor kinderen in alle variatie's. 

Verder willen wij als skaters de ouders ervan bewust maken dat met oefenen de sport helemaal niet zo gevaarlijk hoeft te zijn als het lijkt. Het is oke als een kind valt en daarna weer op staat. Het verbeterd de motorische ontwikkeling en daarnaast leert een kind zijn eigen grenzen kennen. Ook leren de kinderen elkaars grenzen kennen en bouwen hierdoor met elkaar een band op.

We hebben veel informatie en plekken bezocht om te kijken of dit mogelijk is. Dit is mogelijk maar we hebben wel het een en ander nodig om dit voor elkaar te krijgen. We hebben apparte skates en frames nodig(frames zijn de metalen platen waar de wielen tussen hangen). Dit moet ook versterkt worden anders zouden de skates dit niet aan kunnen. We weten al hoe we de frames kunnen versterken. Ook hebben we de juiste bescherming nodig om het zo veilig mogelijk uit te gaan uitvoeren. Helaas is dit erg prijzig en zijn we alle drie financieel niet sterk genoeg om dit uit eigen zak te kunnen betalen. Daarom zoeken wij hier hulp.  zodat we dit project waar kunnen maken en een prachtige video reportage neer te kunnnen zetten. 

We hebben er over nagedacht hoe we een tegen prestatie kunnen leveren. Dit kan vervolgens door uw bedrijfsnaam/logo in de video voor te laten komen. Dit kan eventueel ook op de t shirt die we aan doen. We kunnen ook langs de baan een vlag van uw bedrijf/ organisatie hangen zodat de mensen kunnen zien dat u mee geholpen heeft aan dit project.

Wij zijn met alle donaties erg blij en elke euro maakt ons een stapje dichterbij om ons doel te halen. Ook sturen wij elke maand een update naar de mensen die ons gesteund hebben in deze actie. 

Dit is het lijstje wat 1 persoon nodig heeft om dit project Waar te kunnen maken.

Skates, de skates zijn apart en zijn heel anders dan normale skeelers. De schoen van de skate is versterkt maar is ook flexibel en perfect voor dit doel. De frames van de skates worden speciaal ontwikkeld om voor dit doel einde. De wielen zijn van speciaal materiaal gemaakt zodat ze de harde klappen en de slijtage aan kunnen. 

beschermde kleding, de beschermkleding is om de gevaren te beperken. Daarvoor hebben we veel bescherming nodig. Dit zal bestaan uit: Helm, bodyprotector, crashpands (een extra broek met kussens die je bekken en heupen beschermen), scheen/kniebeschermers. Hier overheen dragen we kleding die bestand zijn tegen het vallen.

We hopen u genoeg geïnformeerd te hebben, heeft u verder nog vragen/opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

downhillskatinggroningen@gmail.com

 

Met vriendelijke groet,

Davy Appelo, Juriën Boer & Nick MensesEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00
Doel: € 3.500,00
0%

Deze actie is gesloten.