Dorpsfeest 2018

Dorpsfeest 2018 | Geld inzamelen
 
 
Help het dorpsfeest Nes aan de Amstel overleven!

Beste Nessers en andere levensgenieters die het dorpsfeest Nes een warm hart toe dragen,

Waarschijnlijk hebben jullie het wel gehoord of gezien, het oranje comité dat jaren lang met succes het dorpsfeest heeft georganiseerd is daar vorig jaar mee gestopt. Tijdens de afsluiting van het dorpsfeest in 2017 hebben zij letterlijk en figuurlijk de handdoek in de 'ring' gegooit en moesten dit bekopen met een nat pak. Vanaf dat moment was het voortbestaan van het dorpsfeest onzeker.

Wij merkten dat onder vele binnen en buiten de Nes het dorpsfeest nog steeds leeft. Op het dorpsfeest ontmoet je elk jaar weer naast je mededorpelingen, ex nessers en oud klasgenoten van de Zwaluw of de St. Josephschool die je misschien al tijden niet meer gezien of gesproken hebt.

Het dorpsfeest is nog een van de weinige evenementen in het dorp waar jong en oud Nes samenkomt en waar de verschillende verenigingen hun steentje aan bij dragen. Wij hebben dan ook besloten om een doorstart te organiseren voor in ieder geval het jaar 2018.

Om ervoor te zorgen dat het dorpsfeest kan blijven bestaan en we het weekend qua programma goed gevult kunnen houden is elke (financiele) steun hard nodig. Daarom willen we jullie middels deze actie vragen of je een kleine of grote bijdrage wilt leveren aan het voorbestaan van het dorpsfeest. In eerste instantie is het doel om te 'overleven' maar er heerst ook stiekem een ambitie om weer te groeien naar hoe het vroeger was (grotere tent, meer kermis attricaties etc.).

Wij hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen! Mocht je zelf ideeën hebben over hoe het dorpsfeest beter/leuker/gezelliger kan laat het gerust weten!

Alvast bedankt,

Het dorpsfeest comité 2018

PS, bij een donatie van 50 euro of meer is het mogelijk om met je (bedrijfs)naam in de feesttent te komen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 45,00

Deze actie is gesloten.