Door oplichting zijn wij ons spaargeld kwijt!

Door oplichting zijn wij ons spaargeld kwijt! | Geld inzamelen
 
 
Wij hebben een dringende noodzaak tot een medisch aangepaste auto...

Lees ons verhaal even...

 Ik zal ons eerst even voorstellen.
Wij zijn Albert en Erica Toth, wonende in Heemskerk.
We zijn trotse opa en oma van onze kinderen en pleegkinderen.
Door internetoplichting zijn wij ons spaargeld kwijt geraakt.
En dat is precies waarom wij jullie hulp vragen.

Mijn vrouw Erica heeft een progressieve spierziekte. Ondanks alle pijn en beperkingen zet ze zich steeds weer in voor mensen rondom haar, op vrijwilligerswerk met ouderen, op de zondagsschool en in haar rol van moeder en oma. Deze activiteiten kosten veel kracht en energie wat haar vaak moe en pijnlijk achterlaat, maar zijn tevens een grote bron van kracht.

Ikzelf, Albert, heb Parkinson en moest dit jaar noodgedwongen stoppen met werken. Ik heb hier lichamelijk en geestelijk behoorlijk last van. Medicijnen slaan niet aan en er staat mij een risicovolle operatie te wachten. Dit is een ingreep die niet zonder risico’s is, maar biedt wel enige hoop.

Opgelicht!

Lange tijd heb ik gespaard en een aardig centje opgebouwd van 2.500 euro. Dit bedrag was bedoeld voor een medisch aangepaste auto om Erica zo comfortabel mogelijk te vervoeren. Haar spierziekte geeft voornamelijk rugklachten en maken dat ze niet buiten haar scootmobiel of onze auto omkan. Onze huidige auto begeeft het bijna!
En toen... Toen trapte ik in een valkuil waar helaas veel mensen van mijn leeftijd in zijn getrapt. Ik snap er nu helemaal niks meer van en ben er zeker niet trots op, maar ik ben in een zogenaamde actie getrapt die ons spaargeld zou verdubbelen. Ik zou het uitlenen en het dubbele terug ontvangen!
Gezien onze situatie soms zo hopeloos aanvoelt kon ik het bijna niet geloven... Alles leek zo oprecht, gemeend en.... betrouwbaar. Een buitenkans, dacht ik...

Jullie raden het al.
Spaargeld kwijt.
Politie kan niets doen.
Mijn vrouw en ik ons handen in de haren.

Help alsjeblieft...

Het voelt een beetje onbenullig een actie als dit op te zetten, maar ook wel een beetje als laatste redmiddel. Wij willen zo graag de aangepaste auto aanschaffen om kwaliteit van leven te behouden.  
Het voelt natuurlijk alsof we berooid zijn en onze levenshouding van geloven in het goede, ons nu ten kwade is gekomen... Wat heb ik een spijt van mijn goeie vertrouwen!

Als jullie meer informatie willen kunnen jullie mij benaderen!
Ik zou het heel erg op prijs stellen als jullie deze actie delen, al is het maar om mensen alert te maken op internetoplichting, want ik gun niemand het leren van zo’n harde les als wij nu hebben ondervonden!

Met een groet van Albert.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 125,00
Doel: € 6.000,00
2%