Door de modder voor stichting 'Volg de Wens'

Door de modder voor stichting 'Volg de Wens' | Geld inzamelen
 
 
Help deze strijders door de modder

Op 10 september staan er bijna 1.000 deelnemers aan de start van de 5e editie van de mud run in Vlaardingen. Zij gaan een hindernissen parcours afleggen door de prachtige natuur van de Broekpolder in Vlaardingen. Na ruim 40 hindernissen en heel veel modder bereiken de deelnemers de finish.

Tussen de 1.000 rennende en klimmende deelnemers, rennen en klimmen ook wij. Wij zijn een team van vrijwilligers welke zich actief inzetten voor stichting ‘Volg de Wens’. Een stichting die uitjes organiseert voor kinderen met een beperking waarvan de ouders het financieel zwaar hebben.

Op dit moment zijn er ongeveer 30.000 kinderen waarvan de ouders financieel niet in staat zijn om er een dag op uit te trekken. Dit onder andere door de economische crisis en de aanscherping van de zorg regels. Stichting ‘Volg de Wens’ wil hier wat aan doen! Zij biedt deze gezinnen een dag van hun leven aan. Of dat nou naar een pretpark, dierenpark of een individuele wens is, deze stichting maakt het waar.

Met deze gedachte gaan wij als team meedoen aan de mud run in Vlaardingen. Wij hopen dat er mensen zijn die net zoals wij inzien wat stichting ‘Volg de Wens’ doet en hier een steentje bij bij willen bijdragen.

Helpt u mee? Druk dan op de rode doneer knop aan de rechter kant!

Meer informatie over stichting ‘Volg de Wens’ op www.volgdewens.nl of op de Facebook pagina
https://www.facebook.com/volgdewens/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 860,00

Deze actie is gesloten.