Door brand verwoest speeltoestel | Geld inzamelen
 
 

Door brand verwoest speeltoestel


Op vrijdag 09-04-2021 ging het leukste speeltoestel van deze hele wijk in vlammen op. Helaas ontbreekt van de daders elk spoor.

Dit was een druk bezochte speelplek voor veelal jonge kindjes hier in deze wijk. Ouders en o.a ikzelf konden onze kinderen hier met een gerust hard laten spelen. Het was veilig en dicht bij huis. 

Kinderen noemde het ook wel 'het rode speeltuintje'. 

Vrijdag 09-04-21 stonden kinderen verdrietig toe te kijken hoe hun favoriete plek in rook op ging. 

Waar moeten we nu spelen mama ? 

Nu is er geen rode speeltuin meer.

Na contact met Gemeente Etten-Leur werd al snel duidelijk dat er op korte termijn geen nieuw speeltoestel terug geplaatst werd. "We moeten wachten op een nieuw speelplan voor die wijk en wij kunnen niet zomaar 10.000/15.000 euro uit een potje trekken". "Dit word pas eind 2023" waren de woorden van de Gemeente.  

Heeft dit geen voorrang? Waar moeten die kinderen naar toe? Het mooie weer en vakanties komen eraan. Vanwege Covid-19 al weinig mogelijkheden. Nee we kunnen hier niks eerder of anders van maken bleef het antwoord.  

Namens alle kindjes en ouders in deze wijk vragen wij om steun en een bijdrage zodat er hopenlijk dit jaar toch nog een geweldig mooi nieuw speeltoestel kan terug komen. 

Het ingezamelde geld zal aan Gemeente Etten-Leur worden overhandigd. 

Linda Le Duc
30-04-2021

Wat ik ben ik trots 😍.

Trots op mijn buurt en alle andere mensen in omgeving die ons tot nu toe al hebben gesteund d.m.v een donatie. 

Alle hartverwarmende en positieve reacties die ik heb gekregen ❤. Zo lief. 

Ook kan ik dan nu met trots vertellen dat we een mogelijk speeltoestel hebben uitgezocht in combinatie met nog eens een schommel erbij! Hoe tof is dit. Allemaal dankzij een partij die ons een super gave korting gaat geven. 

Dit betekend nog een kleine 2500,- en we hebben ons doel bereikt ! Binnenkort alle kindjes in de buurt weer heerlijk spelen en genieten ! 

Wie helpt ons nog met het laatste? 🙏❤💪


Linda Le Duc
20-04-2021

Vandaag hebben wij het fantastische nieuws gekregen dat de gemeente raad uit Etten-Leur ons opgehaalde bedrag zal gaan verdubbelen. 

Dit is natuurlijk helemaal geweldig.

Alle mensen alvast hartstikke bedankt voor de tot nu toe donaties. 

Ik zou zeggen nog wat zetjes en we zijn er! 


Linda Le Duc
16-04-2021

Afgelopen week al het fantastische nieuws gehad dat yalp.nl ons een donatie wilt geven d.m.v een leuke korting op een mooi speeltoestel. Hier zijn we natuurlijk super blij mee.

In overleg met de gemeente omdat het toestel natuurlijk op gemeente grond komt te staan (en i.v.m wettelijke eisen e.d) werd hier gelukkig volle goedkeuring voor gegeven. Had eerlijk ook niet anders verwacht! 👌🤭. Weigeren is nu even een no go ! 

Al bij al komt de hoop op een nieuw speeltoestel steeds dichterbij.

Daarbij vragen we nog steeds of er heel veel lieve mensen zijn die ons een centje bij willen dragen om dit mogelijk te maken voor alle lieve kindjes in de buurt ❤. 

 


Linda Le Duc
13-04-2021

Zojuist een bericht geving vanuit de gemeente ontvangen. 

Hierin geven zij  aan dat het opgehaalde geld degelijk en per direct gebruikt zal worden voor een speeltoestel. Ook word er beschreven dat de verzekering vanuit de gemeente niks kan betekenen of vergoed. 

Allemaal dikke vette pech dus.

Des te meer reden om te blijven delen en te doneren. Nog maals bedankt allemaal ❤🌺

 

 


 

Laat een reactie achter

115 donaties
€ 3.243,00
Doel: € 6.000,00
54% / 112 dagen te gaan