Door brand gedupeerde motorrijder Jochem Lodder | Geld inzamelen
 
 

Door brand gedupeerde motorrijder Jochem Lodder

Motor van Jochem Lodder volledig uitgebrand, verantwoordelijke hebben zich niet gemeld.

Beste familie, vrienden, mede motorrijders, collega’s en anonieme gevers enorm bedankt voor de fantastische steun en giften.  Hartverwarmend wat hier gebeurde en we kunnen het nog niet geloven dat zoiets negatiefs is omgedraaid in positief nieuws.  TOP, TOP, TOP !!! 

Binnen 24 uur nadat de doneeractie is gestart , was het streefbedrag van € 1600,- bereikt. Met dit bedrag dachten wij een gelijkwaardige motor te kunnen kopen. Op verzoek van vrienden en familie , die daarna nog graag wilden doneren, hebben wij die mogelijkheid langer open gelaten te doneren.

Dit heeft geleid tot een eindbedrag van maar liefst € 2130,- !! Geweldig

We hebben nu heel positief nieuws !  Jochem werd deze week getipt en kreeg een fantastische Honda Varadero 1000 XL aangeboden voor € 2100,- . Compleet met navigatie en koffers, die niet op de foto staan.  De motor is van 2001 en heeft een kilometerstand van 38000 . Dat leek ons een prima deal , die we niet voorbij konden laten gaan. De motor loopt prima en ziet er fantastisch uit. De kleur rood is zelfs Jochem ’s lievelingskleur..  
De motor heeft wat kleine afstellingen (liefde) nodig die Jochem prima zelf kan uitvoeren. De twee banden zijn wel te oud en moeten dus worden vervangen voordat hij de weg weer op kan. Dus binnenkort kan hij de weg weer op, dat is zo ontzettend fijn!

Financiële plaatje:
Wij willen jullie ( donateurs)  het uiteindelijke financiële plaatje niet onthouden. Dus hieronder een overzicht.
Het totaal gedoneerde bruto bedrag is uitgekomen op € 2.130 ( € 1.915 + € 215 van Facebook) De facebookactie hebben wij vrijwel direct gestopt , omdat je alleen met creditkaart kon betalen.
Na aftrek van de kosten:  per donatie, commissie 6% en btw 21%) is de netto opbrengst ongeveer € 1.845,= (uitbetaling vind plaats in februari)
De motor is aangeboden en gekocht voor € 2.100,=  het resterende bedrag is aangevuld door onszelf.

Alle familieleden, vrienden, collega’s, en voor ons volstrekt onbekenden die deze doneeractie hebben gedeeld op Facebook en hebben gedoneerd. 

Nogmaals onze hartelijke dank, zonder jullie was dit niet gelukt! 

Onze dank gaat ook uit naar rijschool Hartemink in Eibergen, die voor het transport van de motor,  hun trailer beschikbaar hebben gesteld.

Tevens dank aan de verkoper van de motor die er een hele schappelijke prijs van heeft gemaakt en dank aan de neef die ons heeft getipt!

Jochem zal jullie zelf ook bedanken, want dit is onvergetelijk !

We weten dat Jochem met deze motor zijn weg weer prima kan vervolgen en wie weet ontmoeten jullie elkaar als ie samen met z’n pa , broer of oom een ritje maakt door Nederland en hij vol trots de prachtige motor aan jullie kan laten zien !  

Hartelijke groet, ouders van Jochem

Danny en Rita lodder

P.S. : Er is per abuis vanochtend al een bericht met foto op Facebook geplaatst, dit is verwijderd , omdat wij ouders en Jochem graag zelf als eerste alle donateurs op de hoogte wilden stellen en wilden bedanken. 

Danny Lodder
05-01-2021

Beste Donateurs,

We krijgen bericht dat er nog mensen zijn die graag willen doneren ondanks dat het streefbedrag inmiddels is overschreden.
Ik heb het streefbedrag eruit gehaald en wij overleggen nog even hoe lang we deze actie open laten staan, uiteindelijk is genoeg, genoeg.

Mvg, Danny


Danny Lodder
05-01-2021

ONGELOFELIJK, NIET TE BEVATTEN!!
Het streefbedrag van €1.600 is nu al binnen, ik zit voor me scherm te staren en weet absoluut niet wat ik moet schrijven.
Dankbaar, ontzettend dankbaar dat er zoveel steun is voor Jochem Desolate, het doet ook ons als ouders enorm goed te weten dat er zoveel lieve mensen zijn die ons steunen. 
Als ouder wil je maar al te graag dat het goed gaat met je kind(eren) en daar waar je kunt wil je ze in alles steunen maar soms gaat dat niet alleen en is steun van anderen erg welkom, zo ook nu. Misschien gek om te zeggen maar deze ontvangen morele steun is niet in geld uit te drukken.
Uit ons hart kunnen we alleen maar zeggen; 
Dank, Dank, Dank. 💖
We houden jullie op de hoogte


Danny Lodder
05-01-2021

Lieve, lieve mensen,

We weten niet wat ons overkomt!!!, zoveel donaties en lieve woorden van Vrienden, Familie, volstrekt Onbekenden waaronder ook Motorrijders zoals die van de Varadero XL 1000V Nederland Groep.
Het bedrag staat nu al binnen 24 uur op € 1.381,00 dit is ongelooflijk maar niet alleen dat, ook de berichtjes die erbij zijn geplaatst zijn hartverwarmend en een enorme steun voor Jochem maar zeker ook voor ons als ouders, kan het bij het zien en lezen niet droog houden.

IEDEREEN DIE NU GEDONEERD HEEFT AL HÉÉL, HÉÉL HARTELIJK BEDANKT!!!

Met vriendelijke groet,

Danny en Rita Lodder105 donaties
€ 1.915,00

Deze actie is gesloten.