Dood door eigen land! Laatste hoop

Dood door eigen land! Laatste hoop | Geld inzamelen
 
 
Curaçao weigert onze geliefde vriend vader opa de enige kans op het overleven van kanker.

In November 2017 werd bij Gio kanker geconstateerd. Volgens de artsen op Curaçao niets meer aan te doen. Hij kreeg morfinepleisters mee met de boodschap dat hij een hogere dosis kon krijgen als de pijn te erg werd.  Verdere onderzoeken en een second opinion werden afgewezen.

Gio is op eigen kosten en met financiële hulp van vrienden en familie naar Colombia gereisd voor een second opinion. Biopsies en verder onderzoek wezen uit dat hij bij uitstek geschikt was voor de behandeling met de nieuwste immuuntherapie. Gelukkig en hoopvol begon de reis terug naar Curaçao.

Helaas!
Hoewel in Nederland deze immuuntherapie in het basispakket zit en ook op de andere Caribische eilanden mensen met deze therapie behandeld worden, heeft Curaçao besloten dat Gio deze therapie niet krijgt. Curaçao vindt deze behandeling te duur en weigert om deze reden ook de behandeling te vergoeden.

In plaats van het vooruitzicht op genezing of, op zijn minst vele goede jaren extra, is hij nu ten dode opgeschreven en kampt met het enorme verdriet en onbegrip dat zijn geliefde eiland hem in de steek laat.

Help ons alstublieft om Gio een kans te geven op genezing. Hij wil zo graag doorgaan met muziek maken, zijn prachtige kleindochter op zien groeien, leven en liefhebben.

Wij kunnen hem nog niet missen....

Met behulp van uw donatie kan Gio immuuntherapie krijgen!

Pieter Veldman
01-07-2018

Beste vrienden en donateurs van de online doneeractie op doneeractie.nl.

Afgelopen vrijdag heeft Gio helaas de strijd moeten opgeven. Behandeling in het buitenland is er niet meer van gekomen.
We danken jullie voor je gulle giften en goede wensen, maar we begrijpen heel goed dat jullie gedoneerd hebben voor de specifieke behandeling met immuuntherapie.

Zoals Rian (partner van Gio) al aangaf in het interview met Caribisch Netwerk op 24 mei jl, willen wij jullie donatie graag gebruiken voor de dekking van de medische kosten van de laatste weken en een mooie uitvaart voor Gio. Ook gaf ze aan, als dit zou gebeuren, aan de donateurs de beslissing te laten of zij hun donatie ook hiervoor voor Gio willen laten staan.

Rian en familie zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de uitvaart van Gio.
Laat het me zo snel mogelijk, uiterlijk woensdag 4 juli, weten indien je je donatie nu in wilt trekken.
Dan proberen we zo snel mogelijk het geld terug te storten.

Graag per PM of mail (pieter.veldman@hotmail.com)


Pieter Veldman
11-05-2018

Pieter Veldman
08-05-2018

Update 8-5-2018

Om de actie te promoten heeft Rian (De vriendin van Giovanni) een interview gegeven op Dolfijn FM. Dit is de grootste nederlandstalige radiozender op Curacao.

In dit interview wordt duidelijk uitgelegd wat de situatie is en waarom deze inzameling van levensbelang is! 

Hier de link naar het interview (de eerste 20 seconden zijn slecht verstaanbaar):

https://youtu.be/o60BJyOyjdI

 


118 donaties
€ 9.176,00
Doel: € 100.000,00
9%

Deze actie is gesloten.