Donkeycarrot helpt Nierstichting en Diabetes Fonds

Donkeycarrot helpt Nierstichting en Diabetes Fonds | Geld inzamelen
 
 
Mijn droom Donkeycarrot en voor een toekomst voor de Nier en Diabetes patienten

Ik heb een droom

Mijn naam is Alison Meldrum, ik ben geboren in Verenigd Koninkrijk, Scotland, Glasgow. 4 jaar geleden ben ik getrouwd met een Nederlandse man en woon nu in het mooie noordenoosten van Nederland.

Het begon toen ik mijn moeder ging verzorgen, ongeveer 25 jaar geleden, mijn moeder was blind, onstabiel diabetisch met nierfalen en moest dialyseren, zij was geen zielige vrouw maar een sterke en vastbesloten vrouw, een echte zakenvrouw. Door mijn moeder heb ik het vastbeslotenheid, kennis en kracht en liefde mogen leren.

Ik ga een verkoop, verhuur en ruil website beginnen die simpel, eenvoudig, leuk en handig is voor iedereen, in tegenstelling tot de andere verkoopsites zal mijn website internationaal zijn en komt de site eerst in drie talen uit Nederlands, Duits en Engels zodat artikelen ook in andere landen kunnen worden aangeboden voor verkoop, verhuur of ruil.

Ik wil ook heel graag anderen helpen en wat zou het leuk zijn om dit breed te verwezenlijken, mijn streven is om iedere maand 25% te doneren aan de Nierstichting en Diabetes Fonds, natuurlijk ter nagedachtenis aan mijn moeder, zodat ze nooit wordt vergeten.

En dat niet alleen mijn droom uitkomt, maar op een dag zal er hopelijk ook de dromen van alle nier patiënten en Diabetes patiënten uitkomen. En er zal onderzoek worden gedaan en antwoorden komen voor deze vreselijke ziekte.

Ik wil graag mijn droom laten uitkomen maar daarvoor heb ik uw/jullie hulp nodig.
Privé hebben mijn man en ik al veel geld in de nieuwe site gestoken, maar een goede site kost veel geld. Wij zijn al bij diverse banken en instanties geweest, alleen deze komen met eisen waar ik niets aan heb.

Wij zijn al een aantal maanden met vrienden, familie, buren en de webdesigner bezig om de site klaar te krijgen, er moet hier en daar nog wat aan geprogrammeerd worden om het tip top te krijgen.


Het kost allemaal tijd en geld.

Om mijn droom toch waar te maken heb ik jullie financiële hulp nodig. 
Een kleine bijdrage zal geweldig zijn.


Als beloning voor uw inzet willen wij u dan ook graag in ruil voor uw bijdrage deze omzetten in credits zodat u al gebruik van de site kunt maken.


U kunt de site bezoeken op www.donkeycarrot.com
Een like en share op facebook zal ook fijn zijn https://www.facebook.com/donkeycarrot/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 15,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.