Doneren voor CoolEarth!

Doneren voor CoolEarth! | Geld inzamelen
 
 
Geld ophalen voor CoolEarth door met een TukTuk door Sri Lanka te rijden

In oktober van dit jaar gaan Joost, Zair en ik (Niels) ons leven riskeren en een once-in-a-lifetime avontuur beleven door met een Rickshaw van noord naar zuid Sri Lanka te rijden! Dit doen wij tijdens de Rickshaw Run, georganiseerd door The Adventurists.


Niet alleen draait de Rickshaw Run om een ongekende dosis aan avontuur, het gaat ook om bewustwording en helpen waar kan. Er is voor gekozen om ons avontuur te koppelen aan het goede doel CoolEarth.


Dus, wat heeft CoolEarth te maken met ons toekomstige avontuur in Sri Lanka? Sri Lanka is geen onbekende als het aankomt op sterk wisselvallig weer, maar de klimaatveranderingen die wij ook merken in Nederland zijn nog beter merkbaar in Sri Lanka. Het eiland heeft de laatste jaren te maken gehad met telkens hevigere en onvoorspelbare hitte, regenval, overstromingen en cyclonen. De verwachtingen is dat dit de aankomende jaren alleen maar erger zal worden.


Om de opwarming van de aarde tegen te gaan is onder andere veel regenwoud nodig. Het regenwoud zijn immers de longen van de aarde. CoolEarth doet precies dat, het beschermen van regenwoud. Tot de dag van vandaag heeft CoolEarth bijna een half miljoen hectare regenwoud gered, waarin 216 miljoenen bomen en planten staan. Hiermee is de uitstoot van bijna 250 miljoen ton CO2 opgevangen.


CoolEarth bereikt dit in samenwerking met de lokale bevolking. De lokale bevolking heeft namelijk direct het meest te leiden van verlies van regenwoud. Daardoor zijn zij de beste ambassadeurs die het regenwoud kan hebben. Alle projecten om het regenwoud te leiden zijn daarom door en voor de lokale bevolking.


Steun ons daarom niet alleen in ons eigen avontuur, maar steun ook CoolEarth met het beschermen van de regenwouden en daarmee ook ons planeet!

Het doel is in eerste instantie zo'n 2000 euro/pond. Maar de sky is the limit!

Liever betalen met creditcard? Dat kan via onze CoolEarth campaign pagina:
https://www.coolearth.org/campaigns/24385/motivate-us-in-saving-the-world-and-to-drive/
(Betalen via creditcard via de Coolearth pagina kost ons geen commissie, en is dus aanbevolen)

=> Het is ook mogelijk om de Rickshaw te voorzien van sponsorlogo's. Neem daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Al het opgehaalde geld komt ten goede aan het goede doel.

Contact: Niels.weerdesteyn@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 245,00
Doel: € 2.000,00
12%

Deze actie is gesloten.