Doneeractie voor weduwe Nadine Quaedackers en kids

Doneeractie voor weduwe Nadine Quaedackers en kids | Geld inzamelen
 
 
Sta Nadine Quaedackers en haar kinderen bij na het plotse overlijden van hun man en vader

Het gezin Quaedackers is bekend van het populaire televisieprogramma 'Een Huis Vol'. Nadine en haar man Michel kregen samen 12 kinderen waarvan het jongste kindje net 4 maanden oud is. Michel Quaedackers, echtgenoot van Nadine en vader van de kinderen, is 8 januari plotseling komen te overlijden.

Graag wil ik een mooi bedrag ophalen om de weduwe Nadine Quaedackers bij te staan in deze tijd, zodat zij zich volledig kan richten op het verwerken van het verlies en het zorgen voor haar kinderen. Moeder Nadine staat er immers plotseling alleen voor en er moet veel geregeld worden. Met het geld zou Nadine bijvoorbeeld de uitvaart van Michel kunnen betalen. Ook geeft dit bedrag haar even wat ademruimte en kan het verlies van inkomsten van Michel tijdelijk worden opgevangen. 

Doneer een bedrag naar keuze aan dit gezin, zodat de praktische zaken kunnen worden geregeld en Nadine en haar 12 kinderen zich kunnen richten op de rouwverwerking. Er is natuurlijk geen geld dat het gemis van vader en echtgenoot Michel ooit kan verzachten, maar ik hoop dat de familie Quaedackers op deze manier enigszins wat ontzorgd wordt op financieel gebied.

Ik ken Nadine Quaedackers niet persoonlijk, maar trek me het lot van dit gezin erg aan. Aan het einde van deze actie komt het opgehaalde bedrag volledig terecht bij de familie Quaedackers, die het vervolgens naar eigen inzicht kan besteden.

Onthoud: alle beetjes helpen! Ook een kleine donatie wordt meer dan gewaardeerd. 11

Alvast hartelijk bedankt! 

 

 

A
11-01-2019

Al 1250 euro opgehaald voor Nadine en haar kinderen. Wat ontzettend fijn. 11

Iedereen tot nu toe hartelijk bedankt, zowel de donateurs van de grotere bedragen als die van de kleine bedragen. Alle beetje helpen! Het is allemaal even welkom. Wat fijn voor Nadine en haar kinderen om te zien dat zoveel mensen hen een warm hart toedragen! 8


A
10-01-2019

Ik heb inmiddels gesproken met Nadine en zij is ontzettend dankbaar voor jullie steun 11 

Na afloop van deze actie wordt het geld rechtstreeks naar de familie overgemaakt vanuit Doneeractie.nl!


131 donaties
€ 1.610,00
Doel: € 15.000,00
10%

Deze actie is gesloten.