Doneeractie voor solo apparatuur | Geld inzamelen
 
 

Doneeractie voor solo apparatuur

Financiële hulp nodig na diefstal hulpmiddelen

In april dit jaar is Stephanie's hulpmiddel gestolen: haar solo-apparatuur, wat zij als slechthorende studente hard nodig heeft. 

Stephanie studeert aan de universiteit en heeft net haar eerste jaar van de studie Engelse Taal & Cultuur afgerond. Stephanie is slechthorend geboren en draagt al jaren hoortoestellen. Om optimaal te kunnen studeren maakt zij gebruik van solo-apparatuur. Solo-apparatuur is een hulpmiddel voor hoortoesteldragers. Het is een microfoon die de spreker (in Stephanie's geval de docent) draagt of dichtbij zich heeft. De microfoon heeft een draadloze verbinding met de hoortoestellen. Stephanie heeft twee soorten solo-apparatuur: een pen en twee tafel microfoons. De pen kan de spreker dragen. De tafelmicrofoons kunnen op tafel worden gelegd bijvoorbeeld tijdens werkgroepen, vergaderingen of zelfs tijdens sociale gelegenheden - zo kan Stephanie alles verstaan. 

In april woondde Stephanie een hoorcollege bij. Terwijl Stephanie met haar docent aan het praten was, is de etui met de twee tafelmicrofoons en bij behorende acessoires uit Stephanie's tas gestolen. Haar tas lag vlak achter haar. Al haar andere spullen bleven gelukkig ongedeerd. De universiteit heeft meerdere e-mails verstuurd, de conciërges werden van dit incident op de hoogte gesteld, posters werden opgehangen maar niemand heeft iets van zich laten weten. Stephanie heeft aangifte bij de politie gedaan maar dit heeft (nog) niks opgeleverd. Dit was een hele nare ervaring voor Stephanie.

Stephanie is naast slechthorend ook chronisch ziek. Door haar meerdere chronische ziektes heeft zij ook een lichamelijk beperking, hierdoor is zij niet in staat om veel te werken. Het is hierom heel lastig voor Stephanie om dit zelf te financieren. Ze heeft nagevraagd of haar gestolen hulpmiddelen verzekerd waren maar dit was niet het geval. De universiteit heeft gelukkig een deel van het bedrag gefinancieerd maar voor het laatste deel (€1600) heeft Stephanie jullie hulp nodig. Alle donaties worden heel erg gewaardeerd.

Stephanie heeft jullie hulp hard nodig: doneer en deel!

Stephanie Lones
06-08-2019

Lieve mensen, alvast heel erg bedankt voor alle bijdrages. Ik waardeer het enorm en als het kon zou jullie allen een grote knuffel geven!


 

Laat een reactie achter

103 donaties
€ 1.765,00
Doel: € 1.600,00
110%

Deze actie is gesloten.