Doneeractie Gijsje Eigenwijsje Janneke Sophie

Doneeractie Gijsje Eigenwijsje Janneke Sophie | Geld inzamelen
 
 
13 januari 2019 Halve marathon Egmond aan Zee Sophie Janneke voor Gijsje Eigenwijsje

Wij zijn Janneke Vissers en Sophie Gelten, speelsters van hockeyclub Zwart-Wit Dames 1. Wij hebben samen met de rest van ons hockeyteam, dit jaar vanuit maatschappelijke verantwoordelijkheid en persoonlijk commitment besloten om ons in te zetten voor een goed doel. Wij zijn allemaal gezonde en onwijs sportieve meiden die snappen dat er meer zaken spelen in de wereld dan een wedstrijdje hockeyen op zondag.

Door één van onze speelsters zijn we dit jaar op het spoor gezet richting Stichting Gijsje Eigenwijsje, waarvan hieronder een stukje inhoudelijke uitleg:

“ Na het bericht over de levensbedreigende ziekte van Gijs stond de wereld van het gezin op zijn kop. Vader, moeder, Gijs en 10-jarige broer Bart belandden in een rollercoaster van emoties. Voor Gijs werd gelukkig veel georganiseerd, waardoor hij soms het ziek zijn helemaal kon vergeten en gewoon kind kon zijn. Omdat Gijs dit andere kinderen ook zo gunde, had hij de droom om terminaal zieke kinderen een ‘warm nest’ te geven. Even samenzijn, weg van de ellende, genieten van elkaar, zoals hij het zelf ook had ervaren. Hij wilde dat andere kinderen ook die warmte van familie en vrienden, dat beetje geluk, konden hebben. Er moesten huisjes komen waar de gezinnen met het zieke kind naartoe konden. “

 


Op 13 januari 2019 zullen wij, Janneke en Sophie -de twee grootste eigenwijsjes van Dames 1- samen de halve marathon van Egmond aan Zee gaan lopen. Deze halve marathon zouden wij graag willen gaan lopen voor Gijsje Eigenwijsje. Om fit te blijven in de winterstop en onszelf uit te dagen op de zwaarste halve marathon van Nederland, hebben wij als persoonlijk doel om de halve marathon onder de 02.00 uur te gaan rennen.


Wat is ons plan?

  • Stichting Gijsje Eigenwijsje meer op de kaart zetten, donaties binnen halen om zoveel mogelijk terminale kinderen en hun familie een extra steuntje in de rug te geven met als specifiek ophaaldoel: een bijdrage voor een nieuwe keuken in één van de huisjes
  • Wil u een bijdrage doneren? Om u iets terug te geven, zullen wij alle bedrijvensponsoren meerdere malen op onze socialmedia-kanalen vermelden evenals op de Zwart-Wit website en facebook om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven binnen de hockeyclub en omgeving.

Wij hopen beiden met veel enthousiasme op uw bijdrage. Alle beetjes motiveren ons en helpen aan een mooi bedrag in het nieuwe jaar voor Gijsje Eigenwijsje!!


Sportieve en vriendelijke groeten,


Janneke Vissers en Sophie Gelten
Speelsters Dames 1 Zwart-Wit 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
42 donaties
€ 2.265,00
Doel: € 2.000,00
113%

Deze actie is gesloten.