Doneer voor projecten in Gambia!

Doneer voor projecten in Gambia! | Geld inzamelen
 
 
Wil jij meehelpen om verschillende sport en educatieprojecten in Gambia te realiseren?

Wie zijn wij?

Wij zijn Kaj en Lysanne, twee studenten aan de hogeschool van Amsterdam, wij studeren Sport, Management en Ondernemen. Vanuit school hebben wij in samenwerking met de stichting Learn2Learn een opdracht samengesteld en hiervoor gaan wij naar Gambia.

Wat gaan wij doen?

Onze opleiding staat in het teken van sport en het ondernemen in de sportwereld. Ons stagebedrijf Learn2Learn zet zich in voor de educatie van jongeren in Gambia. Wij willen een project opzetten wat in het teken staat van sport en waar de bevolking van Gambia ook wat aan heeft. Daarom gaan wij sportdagen organiseren en lokale sportclubs helpen om beter te functioneren en hun kennis in de sport te verbreden.

Waarom gaan wij dat doen?

Wist u dat in het grootste gedeelte van Gambia werkloosheid heerst? En dat 129 van de 1000 kinderen in hun eerste levensjaar sterft? Dit willen wij verhelpen doormiddel van sport!

Sport helpt om kinderen actief bezig te laten zijn, wat lijdt tot een betere gezondheid. Ook helpt sport met het bij elkaar brengen van dorpen en het ontwikkelen van sociale contacten. Sport helpt ook met het creëren van werkgelegenheid. 

 

Meer informatie over de stichting, dan kan u klikken op de onderstaande link:

http://learn2learn.nl

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 60,00
Doel: € 5.000,00
1%

Deze actie is gesloten.