Doneer voor mijn DAF camper

Doneer voor mijn DAF camper | Geld inzamelen
 
 
Help me mijn geliefde campertje te houden!

Het noodlot heeft toegeslagen! Mijn geliefde DAF campertje is er mee opgehouden. De diagnose is een kapotte koppakking. Helaas kan mijn vader dit niet repareren en in een garage gaat het serieus geld kosten. Om die reden overweeg ik hem weg te doen, met pijn in mijn hart.

Een aantal van mijn lieve vrienden opperden om een fundraising te starten om zo de reparatie mogelijk te maken.
Onder het motto “niet geschoten is altijd mis” hier mijn poging.

Wie helpt me mijn DAF te houden???

Het busje en ik hebben al menig avontuur beleefd, van vakanties tot weekendjes weg en fantastische festivals. Mijn gevoel zegt dat we nog niet klaar zijn samen.

Iedereen die sponsort krijgt eeuwige roem en een plekje in mijn hart. En mag op festivals in 2019 komen afteren bij mij in de bus.

Anja Wijering
29-09-2018

Hallo lieve donors. De kogel is helaas door de kerk: er zit zoveel reparatie aan de DAF dat ie weg gaat 😔 Ik heb kopers gevonden met alleen maar rechterhanden die technisch genoeg zijn  hem eigenhandig op te knappen. Helaas gaat mij dat niet lukken. De kosten worden daardoor te hoog.

Vandaar dat de doneeractie is stop gezet!

Ik heb gekeken of het geld terug wordt gestort door doneeractie.nl. Maar dat kan blijkbaar niet: ik krijg het de 1e van de maand op mijn rekening 🙈 

Ik ga aankomende maand naarstig op zoek naar een nieuwe camper. Iedereen die het oké vindt dat hun donatie bij een nieuwe bolide gaat: ik zal het er netjes bij doen. Of wellicht iets moeten repareren voordat ik nieuwe grote avonturen kan gaan maken. Indien mensen hun geld terug gestort willen zien: laat me dat dan even weten, dan stort ik het na 1 okt terug naar je rekening. 

Bedankt voor alle medeleven en leuke reacties. Erg fijn dat zoveel mensen met me mee leven 😌 


14 donaties
€ 232,00
Doel: € 1.500,00
15%

Deze actie is gesloten.