Doneer voor Joran

Doneer voor Joran | Geld inzamelen
 
 
Sportprothese i.v.m. onder controle houden suikerziekte

Joran (39 jaar) heeft 3 jaar geleden door een Charcot voet (ontsteking) dat door zijn suikerziekte verslechterde, zijn onderbeen verloren na amputatie. Hij was een vervent hardloper, 3-4x per week hardlopen en daarnaast was hij veel in de sportschool te vinden. Deze hoeveelheid sporten was o.a. van positieve invloed op zijn suikerziekte.

Zijn droom is weer te kunnen hardlopen. Helaas gaat dat niet met de prothese die hij dagelijks aan heeft. De zorgverzekering vergoed een sportprothese niet. De kosten zijn rond de €9000,- Heel dubbel als je bedenkt dat hij door te sporten juist zijn suikerziekte beter onder controle kan houden.

We willen hem graag verrassen met de mogelijkheid een sportprothese aan te kunnen laten meten zodat zijn gezondheid betreft zijn suikerziekte en passie voor sporten weer een beetje wordt zoals het voor de amputatie was. Elke euro is er 1.... alvast hartelijk dank voor iedere bijdrage waarmee we dit doel kunnen verwezenlijken!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
43 donaties
€ 1.182,00
Doel: € 9.000,00
13%

Deze actie is gesloten.