Doneer voor het Medisch centrum in Lesotho.

Doneer voor het Medisch centrum in Lesotho. | Geld inzamelen
 
 
Veronique goes Lesotho

5 jaar geleden ben ik naar Zuid-Afrika geweest en heb ik daar vrijwilligerswerk gedaan bij een voetbalacademie. Dit vond ik erg leuk om te doen en vooral om te zien hoe fantastisch de kinderen dit vonden. Nu heb ik besloten om weer zoiets te gaan doen dus ga ik voor een half jaar tot een jaar vrijwilligerswerk doen bij Najojo better living mission international.

Dit is een vrijwilligers organisatie die ondergebracht is in een medisch centrum voor mensen die terminaal ziek zijn. Ze bieden palliatieve zorg dit houd in dat ze mensen in hun laatste levensfase ondersteunen en begeleiden. Wat ik voornamelijk ga doen is de familie leden en eventueel kinderen ondersteunen en ze afleiden door leuke dingen met ze te gaan doen.

Ze willen graag uitbreiden naar andere landen, maar hier is meer geld voor nodig, wil je deze organisatie ondersteunen heel heel graag! Alle donaties zijn welkom, hoe klein ook.

Wanneer ik daar ben kunnen jullie mij volgen op veroniquejo.waarbenjij.nu als je dat leuk vind.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 130,00

Deze actie is gesloten.