Doneer en juich mee!

Doneer en juich mee! | Geld inzamelen
 
 

Beste vrienden, supporters en sportliefhebbers,

We hebben het gehaald! Dankzij de ongelooflijke inzet van ons team zijn we als eerste geëindigd in de competitie en hebben we een plek veroverd in de langverwachte Eredivisie Finale. Nu is het tijd om onze trots en passie te tonen en onze spelers naar de overwinning te juichen.

Maar om dit evenement onvergetelijk te maken, hebben we jullie hulp nodig. Onze geweldige supportersvereniging, de D-Side, staat klaar om sfeeracties te organiseren die de spelers zullen inspireren en het publiek zullen betoveren. Maar om deze acties te realiseren, hebben we financiële steun nodig.

Daarom lanceren we een doneeractie en vragen we jou om ons te helpen met je vrijgevigheid en enthousiasme. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Eredivisie Finale een feest wordt om nooit te vergeten! Hier is waarom jouw steun van onschatbare waarde is:

Teamspirit: Jouw bijdrage toont de onvoorwaardelijke steun van onze community aan onze toegewijde spelers. Het zal hen inspireren om tot het uiterste te gaan en te strijden voor de overwinning.
Sfeer: Met de financiële middelen kunnen we geweldige sfeeracties organiseren die de arena zullen vullen met opwinding en energie. Dit zal niet alleen onze spelers motiveren, maar ook de tegenstanders overweldigen.
Trots: Door deel te nemen aan deze actie, draag je bij aan de glorie van onze badmintonclub en onze stad. Samen laten we zien dat DKC het beste is wat de badmintonsport te bieden heeft.
Laten we samen geschiedenis schrijven en onze badmintonclub DKC naar de overwinning juichen! Doneer vandaag nog en help ons om deze Eredivisie Finale onvergetelijk te maken.

Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij de triomf. Samen zijn we onverslaanbaar! Klik op de doneerknop en deel deze actie met vrienden, familie en mede-sportliefhebbers. Samen kunnen we de D-Side laten schitteren en onze spelers naar de top brengen!

Laten we met passie en vastberadenheid de Eredivisie Finale domineren en de trofee mee naar huis nemen! Bedankt voor je steun en enthousiasme!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 2.065,00
Doel: € 2.000,00
103% / 10 dagen te gaan