Doneer een Ipad | Geld inzamelen
 
 

Doneer een Ipad

Geld inzamelingsactie tablets voor IC en hospice Terneuzen

Zorg voor elkaar…doneer geld voor een i pad…

Gerard van Poppel van Fitnesscentrum Fit Corner Axel komt met een prachtig idee en heeft dat gedeeld met Dick Oggel en Willem den Deurwaarder van Creativelab Zeeland 

Samen willen ze de actie opzetten Zorg voor elkaar.. Doneer geld voor een i Pad . Het idee werd geboren nu blijkt dat met name veel ouderen “opgesloten” raken in Ziekenhuizen, verpleegtehuizen, verzorgtehuizen , kleinschalige woonvormen, Hospice enz. 

Het fysiek afscheid nemen en hebben van bezoek wordt minimaal en  d.m.v. deze aktie hopen de initiatiefnemers een helpende hand te zijn in het contact tussen dierbaren.

Gerard heeft contact opgenomen met de intensive care afdeling in het Ziekenhuis en daar was men erg enthousiast over zijn idee om de patiënten op de intensive care  afdeling een I -Pad te geven zodat er een mooi contact kan zijn met het thuisfront. Ook in het Hospice vond men dat een mooi idee. Het is de bedoeling om dit idee, indien het aanslaat, breder uit te rollen naar diverse verpleeg/verzorg instellingen. De leden van Fit Corner Axel hebben een brief ontvangen waarin staat dat in deze periode het lidmaatschap blijft bestaan maar dat er geen lidmaatschapsgeld wordt geïncasseerd. De leden krijgen nu ook een schrijven waarin wordt gevraagd een bijdrage te doneren t.b.v. de I Pads. Deze vraag willen van Poppel en Oggel neerleggen bij onze bevolking en ieder oproepen om mee te doen aan de actie Zorg voor elkaar….. Doneer geld voor een I-pad. Ieder kan en mag een bedrag  doneren en kan dat doen op doneeraktie.nl of op het speciale bankrekening nr NL58 ABNA 0445 1915 89 Doneer een I Pad. 

Ook op Social Media, Facebook en Instagram enz. zullen filmpjes enz worden gepost. Gerard van Poppel heeft het startschot al gegeven en een I-Pad  gesponsord voor de intensive care afdeling in het Ziekenhuis ZorgSaam Terneuzen.

Van Poppel hoopt dat de media dit ook op wil pakken om een zo breed mogelijk draagvlak te krijgen. Wat zou het mooi zijn als deze aktie slaagt en de eenzaamheid en het alleen zijn enigszins kan terug dringen voor hen die door het Coronavirus extra zijn/worden getroffen.

Gerard van Poppel, Willem den Deurwaarer en Dick Oggel roepen ieder op om, ieder naar zijn of haar vermogen,  deze akie succesvol te doen zijn. Kortom: ze rekenen op uw hulp !!! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

75 donaties
€ 3.003,00
Doel: € 7.500,00
40%

Deze actie is gesloten.