Doneer een glimlach 1 kind, 1 cadeaubon | Geld inzamelen
 
 

Doneer een glimlach 1 kind, 1 cadeaubon

Elk kind gun je toch een glimlach, help jij mee?

In Nederland leeft meer dan 7 procent van de huishoudens onder de Nederlandse armoedegrens. Daar horen ook honderdduizenden kinderen bij. Die krijgen niet altijd genoeg te eten, krijgen geen nieuwe kleren als ze die nodig hebben, gaan niet op vakantie en kunnen niet mee op schoolreisje, werkweek of excursies. Het gevolg kan zijn: sociale uitsluiting. Kinderen worden bijvoorbeeld gepest, schamen zich, durven geen vriendjes thuis uit te nodigen en kunnen niet meepraten over vakantie of uitjes. Aan het laatste proberen we iets te doen. Ons doel is dat deze kinderen zich één dagje de koning te rijk voelen!

Door de Corona crisis kunnen echter op dit moment de kinderen niet meegenomen worden om hun zorgen voor een dagje te vergeten. Daarom is er in samenwerking met de Voedselbank een nieuwe actie op touw gezet en daar wil De Beuk (vrouwen netwerk Kennemerland) graag haar steentje aan bijdragen. Voor het bedrag van 15 euro (= 1 cadeaubon) kan jij de glimlach op het gezicht van een kind toveren. Doe je mee en doneer jij die glimlach?

Vanwege het prachtige resultaat in zo'n korte tijd, hebben we ons streefbedrag verhoogt. We gaan proberen nog meer kinderen blij te maken. Gulle gevers, dank!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

86 donaties
€ 1.705,00
Doel: € 1.650,00
103%

Deze actie is gesloten.