Doneer aan een Zuid Afrikaans weeshuis

Doneer aan een Zuid Afrikaans weeshuis | Geld inzamelen
 
 
In the spirit of Christmas doneer aan een Zuid Afrikaans weeshuis

Thijmen en ik zitten voor een aantal maanden in Johannesburg, Zuid-Afrika. Hij werkt en ik doe vrijwilligerswerk in The Princess Alice Adoption Home. Dit is een weeshuis van Johannesburg Child Welfare waar ongeveer 30 kinderen wonen; van pasgeboren baby tot in principe 3 jaar oud. De meeste zijn vrijwillig opgegeven voor adoptie of ergens achtergelaten. (Feit: alleen al in Johannesburg worden per dag 3 baby’s achtergelaten, dit kan overal; op straat, bij een kerk, in een vuilnisbak, etc).

De kinderen zijn geweldig en ik ga elke dag met heel veel plezier helpen. Hulp is vaak hard nodig omdat het aantal vrijwilligers wisselt per dag of per dagdeel. Dit weeshuis draait volledig op donaties en graag zou ik ze ook materieel goed naast mijn tijd schenken. 

Bijgevoegd heb ik de lijst met dingen ze graag ontvangen. Zoals te zien valt, kunnen ze alles gebruiken. In januari zullen Thijmen en ik terugvliegen, dus in december kan ik spullen verzamelen, maar handiger is het om geld te doneren. Ik zal hier dan de spullen voor hen voor kopen die ze nodig hebben, zoals luiers, fruit, nieuwe matrassen, etc. Met de manager zal ik overleggen wat er het meeste nodig is.

Alvast bedankt namens Princess Alice en alle kinderen!

Veel liefs,

RomyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
62 donaties
€ 1.887,00