Donatie Voorintekening Jubileumboek

Donatie Voorintekening Jubileumboek | Geld inzamelen
 
 
Bredere verspreiding Jubileumboek Finland 100 Jaar onafhankelijk

In november dit jaar zal er door de Vereniging Nederland-Finland een jubileumboek uitgegeven worden over het 100 jarig bestaan van Finland op 6 december dit jaar. Het jubilieumboek maakt deel uit van het Programma Finland 100 en is in samenwerking met enkele vrijwilligers in de laatste fase beland.

Dit boek kan nu reeds door anderen per voorintekening besteld worden. Datzelfde geldt voor leden die een extra boek willen bestellen of voor sponsors die geen lid zijn. De uitgifteprijs bedraagt € 30,00 per boek incl. verpakking en verzendkosten. Voor elke bijdrage van 30 euro of veelvouden hiervan ontvangt u een of meerdere boeken.  Vermeld indien u meer dan 30 euro of meer heeft overgemaakt (bankrekeningnummer: NL39 ABNA 0549 2867 05 t.n.v. VNF te Den Haag), in een aparte mail naar info@vnf.nu duidelijk uw naam en adres en aantal bestelde boeken, zodat we uw boek(en) kunnen opsturen.

Met de aankoop ondersteunt u onze vereniging voor de organisatie van evenementen in dit jubileumjaar waarbij in het bijzonder de drukkosten van dit boek.

Het doel van de VNF is het bevorderen van de contacten tussen Nederlanders en Finnen
en het scheppen van aandacht voor de Finse cultuur in Nederland. Voor meer informatie zie de website www.vnf.nu. Hier is ook een aanmeldingsformulier beschikbaar waarmee u zich als lid kunt opgeven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 85,00
Doel: € 2.500,00
3%

Deze actie is gesloten.