Donatie voor gucci ivm broodfok

Donatie voor gucci ivm broodfok | Geld inzamelen
 
 
Slachtofferpup van broodfok. Slechts 3 jaar oud. Ivm BOS en pattella

dit is onze Gucci.  Slachtoffer van een broodfokker die ons helaas goed gemanipuleerd had.  Blijkt dat moeders een vreselijke afwijking had en uiteindelijk gedumpt is omdat zij teveel nesten had gekregen.  Onze Gucci blijkt alle erfelijke afwijkingen te hebben geerfd.  Dus patella en bos zijn de grootste boosdoeners.  De 4 de operatie komt eraan. Alleen dat kan misschien nog het leven redden van onze Gucci van slechts 3 jaar oud.  2 maal bos operatie. 1 maal patella.  Dan laat ik de huidaandoening nog achterwege.  Wie wil ons helpen om onze Gucci nog een gelukkig, vrij ademend leven te geven.  We zijn er stuk van nadat zij afgelopen zondag in een zuurstofkooi even moest worden achter gelaten.  Gelukkig konden wij haar in de avond weer ophalen.  Ik weet geen andere weg dan hier om hulp te vragen.  

Sandra delfos
20-06-2018

gucci is weer thuis.  Alles is goed gegaan.  Hopen dat het nu een gezonde hond blijft en dat zij nog lang bij ons mag blijven.  Het was erg spannend en de opluchting is groot.  Ik wil iederen bedanken voor hun hulp.   We hebben het gered.   Thanks thanks thanks.   Fijn dat dit bestaat.  Pootje van Gucci.  


Sandra delfos
16-06-2018

Woensdag gaan we met Gucci weer naar de kliniek.  Ik wil alvast de donateurs bedanken voor hun bijdrage. We zijnnal een eind op weg en de eerste zorg is eraf.  Super bedankt.  Woensdag een spannende dag.  


23 donaties
€ 357,00
Doel: € 450,00
79%

Deze actie is gesloten.