Donatie TRIPLE B

Donatie TRIPLE B | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor TRIPLE B, Hengelo

Samen met mijn lieve zus en broer en wat hulp van onze fantastische familie wil ik graag geld inzamelen voor mijn hardwerkende ouders. 

Vrij onlangs hebben zij de deuren van hun eigen horecazaak moeten sluiten. Na 22 jaar met hart en ziel te hebben gewerkt naar een groot succes viel toch het doek. Een aanslag op mijn ouders, dat is dan nog licht uitgedrukt. Zoveel emotie en pijn wanneer ze het besef kregen dat alles waar ze voor gewerkt hadden zou verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dan nog stil moeten staan bij wat er privé allemaal zou veranderen. Moeilijk om je ouders zo gebroken te zien. Ook wij als kinderen kregen van het sluiten van de deuren een behoorlijke klap. Triple B was ons tweede huis. We zijn er allemaal opgegroeid, draagden allemaal ons steentje bij en dan is dat van de een op de andere dag voorbij. Gelukkig vonden onze ouders goede moed en wij willen dat toejuichen! Met een beetje geluk gaan de deuren weer open!

Precies daarom willen wij graag geld inzamelen voor triple B, een begrip in Hengelo en een begrip in ons gezin. Waar onze ouders vechten, vechten wij mee en daar hopen wij wat hulp bij te krijgen. Wij vragen een kleine bijdrage te doneren, wat je missen kan/wil. En met het geld wat is opgebracht kunnen mijn ouders een eventuele doorstart mogelijk maken en daarnaast eventueel een comfortabel terras financieren die de wensen behartigd van het publiek.

Help jij ons mee? 

Alvast heel hartelijk bedankt namens Rick, Vallery en Rachel BoereboomEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 1.565,00

Deze actie is gesloten.