Donatie stichting Oekroe

Donatie stichting Oekroe | Geld inzamelen
 
 
Donatie stichting Oekroe

Lieve familieleden, kennissen en vrienden,

Aankomende 30 juli 2018 zullen ik en 22 andere deelnemers naar Oekraïne gaan om kansarme kinderen in de leeftijdscategorie van 7-18 op te vangen in kinderkampen om ze 2 geweldige weken vakantie te geven! Deze actie wordt gevoerd vanuit de stichting Oekroe.

Stichting Oekroe is eind 2002 begonnen met het doel zich met jongeren in te zetten voor jongeren in Oost-Europa. Direct werd in 2003 groots uitgepakt met drie kinderkampen in Oekraïne. Sindsdien zetten jaarlijks vele jongeren en wat oudere mensen zich in voor de minder bedeelden in het Westen van Oekraïne.

De kinderen kijken ontzettend uit naar deze kampen. Met drie kampen kunnen we zo'n 200 kinderen een fantastische vakantie geven, waarin ze kunnen kennismaken met de beste Vriend die je je maar kunt wensen! Per kamp zijn ongeveer 7 Nederlandse jongeren betrokken bij de organisatie ter plekke, zij worden ondersteund door Oekraïners. De Nederlandse jongeren zijn vanaf het begin betrokken bij de organisatie. Het inzamelen van geld, teambuilding, bedenken van programma's, enz., zijn taken die verricht moeten worden.

Er is natuurlijk veel geld voor nodig om de kampen zelf te bekostigen (huur van de lokaties, voeding, tolken, medische zorg, etc). Hoeveel geld er precies nodig is hangt af van de wisselkoers en van de inflatie die in Oekraïne behoorlijk hoog is.De eigen bijdrage is maximaal € 500,-. Dit geld wordt alleen gebruikt voor de heen- en terugreis, voor het verblijf aldaar en dergelijke. Hiernaast nemen alle deelnemers voor de kampen ieder € 250,- als eigen bijdrage mee.

Ik vraag daarom met alle liefde aan jullie om een kleine bijdrage te doneren aan deze fantastische kinderen, iedere euro helpt!

Alvast bedankt en namens de stichting Oekroe en de kinderen veel waardering!❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 250,00

Deze actie is gesloten.