Donatie Stichting Haarwensen | Geld inzamelen
 
 

Donatie Stichting Haarwensen


Ik heb mijn haar 4 jaar laten groeien en ik wil het nu graag doneren aan Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen maakt al 13 jaar haarwerken voor kinderen die door een medische achtergrond kaal zijn. Hiervoor hebben ze wel geld nodig. En helaas door het Corona-virus komt er nu veel minder geld binnen. Het kan toch niet gebeuren er NEE moet worden gezegd tegen kinderen die het haarwerk zo hard nodig hebben! En daarom kom ik in actie. Dek kinderen ontvangen de haarwerken zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, maar de haarstukken zijn natuurlijk niet gratis. De kosten van een haarstuk zijn ongeveer 1500 euro. Met 1500 euro kan er dus 1 kind worden blij gemaakt met een haarstuk!

Ik wil dus heel graag mijn haar doneren. Maar niet alleen dat, ik wil graag ook een geld donatie doen zodat er van mijn haar een heel mooi haarstuk kan worden gemaakt. 

Kan ik op jullie steun rekenen? Zodat ik straks samen met mijn haar ook een mooi bedrag kan doneren!

Alvast super bedankt!

Groetjes Jonas

Marloes Thomassen
06-04-2021

Wow, wow, wow! Wat gaat het goed zeg! Mijn actie is nu net een week bezig en ik zit al ver over mijn streefbedrag! Elke dag komt er nog wel weer wat bij. Ik wil iedereen alvast heel erg bedanken die mij gesteund hebben met een mooie donatie! Ik ben er heel blij mee! Ook heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes. 

We laten de actie nog even doorlopen. Ik mag mijn haar persoonlijk brengen naar Stichting Haarwensen, en dan zal ik ook het geldbedrag overhandigen. Ik denk dat ik dit ergens in mei ga doen, op een dag dat ik vrij ben. Dan gaat dus ook de schaar in mijn haren.  Ik ga daar zeker een update van plaatsen. 

Nogmaals ontzettend bedankt iedereen! 

Heel veel groetjes van Jonas


 

Laat een reactie achter

246 donaties
€ 2.800,00
Doel: € 1.500,00
186% / 20 dagen te gaan