Donatie Living with Hope Loes Mathot

Donatie Living with Hope Loes Mathot | Geld inzamelen
 
 
Vanwege Corona kunnen we geen donaties ophalen, dus via deze weg de collecte voor Loes.

Loes kreeg afgelopen zomer de diagnose alvleesklierkanker, een ziekte waar helaas (nog) geen behandeling voor is. Wij wisten toen dus ook dat ze er binnenkort niet meer kon zijn. We hebben de afgelopen tijd nog veel leuke dingen kunnen doen en met name de wintersport en de vakantie naar Lapland blijven ons altijd bij. 

Loes wilde geen bloemen maar graag een donatie om in de toekomst een behandeling voor alvleesklier kanker te vinden. We zijn in contact gekomen met "Living with Hope" die zich uitsluitend op alvleesklierkanker richt. Het geld zal gebruikt worden om onderzoek te ondersteunen en om patienten voor te lichten en te begeleiden. We hopen dat we een mooi bedrag op kunnen halen.

Bas, Jojanneke, Pepijn, Charlotte en Annette Mathot

Bas Mathot
15-08-2020

Inmiddels hebben we het bedrag aan de stichting Living With Hope overgemaakt. Er staat een foto en een stukje op hun website. Iedereen nogmaals enorm bedankt!!! We zijn super trots op Loes en wat ze zo heeft kunnen bijdragen aan het onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

https://livingwithhope.nl/kom-in-beweging/loes-wens-voor-meer-onderzoek-alvleesklierkanker/


Bas Mathot
01-07-2020

We hebben de actie gesloten. Wat hebben we een gigantisch bedrag opgehaald!!! Heel erg bedankt allemaal!!! We zijn er stil van....

We zijn nu in contact met "Living with Hope" en zullen het bedrag op 18 juli overhandigen.


Bas Mathot
31-05-2020

Beste Allemaal,

Wat een gigantisch bedrag hebben we al opgehaald!!! De kinderen zijn elke keer verbaasd als ik de laatste update noem.... meer als 7000 euro, daar hadden we zeker niet op gerekend. Heel veel dank hiervoor!

We zullen Loes nooit vergeten....  We zijn blij dat we op deze manier kunnen we bijdragen aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte.

Bas, Jojanneke, Pepijn, Charlotte en Annette


223 donaties
€ 7.573,00

Deze actie is gesloten.