Donatie Buikwand Correctie

Donatie Buikwand Correctie | Geld inzamelen
 
 
Help mij aan een buikwandcorrectie na Gastric bypass.

Even voorstellen,

Ik ben Roy Ruijter geboren in Enschede op 24-12-1969 en nu woonachtig in het mooie Haarlem.

Ik werk als taxichauffeur bij een groot taxibedrijf in de regio van Amsterdam. Door het vele werk op de weg had ik geen tot weinig beweging en daardoor slechte eetgewoontes (eetstoornis) en een eet verslaving . Ik was op mijn zwaarst 160 kg. Ik had door het vele overgewicht een veel te hoge bloeddruk, slechte nierfunctie en enkele maagzweren gekregen. Toen ik met deze klachten bij de huisarts kwam en hij mij vertelde dat als ik zo verder zou leven ik niet lang van mijn dochters zou kunnen genieten, ben ik mij rot geschrokken. De huisarts heeft mij dringend geadviseerd om iets aan het overgewicht te doen. Hij  adviseerde om eerst hulp te zoek wat betreft mijn eetverslaving, zo kwam ik terecht bij een obesitasgroep die wordt begeleid door de GGZ. Hier ben ik er achtergekomen dat het probleem toch wat heftiger was dan ik mij had voor gesteld. Ik had grote moeite om mijn eetgedrag aan te passen, maar heb toch door gezet. Door de therapieën van verschillende artsen, psychologen en verslavingsdeskundigen heb ik het in mijn hoofd nu heel goed onder controle. Door enkele bewegingsdeskundigen ben ik weer in beweging gekomen en dat is met bijna 160 kg geen pretje. Ik ben begonnen met 100 wandelen in de duinen. Eerst 1x het duin op, oef, dat viel even tegen. Maar na enkele weken klimmen en steeds een stukje verder begon ik het zowaar een beetje leuk te vinden. Natuurlijk waren er ook dagen bij dat ik Jaap, mijn trainer, echt wel van het duin kon gooien. En geloof mij als ik zeg dat dat in het begin bijna iedere keer was. Nu na 3 jaar ben ik zover gekomen dat ik dit jaar mijn 3e marathon ga lopen. Ik ben diegene die mij geholpen hebben erg dankbaar en zeker mijn vrouw en kinderen die mij nog steeds steunen bij alles wat ik doe. Jaap, mijn trainer, dank ik nog steeds omdat hij mij weer aan het bewegen heeft gekregen.

Op 15 december 2015 heb ik een gastric bypass (maagverkleining) ondergaan en ben hierdoor 80 kg afgevallen. Hierdoor heb ik het plezier in mijn leven terug. Nu echter het probleem waar ik tegenaan loop. Door het grote gewichtsverlies heb ik nogal wat vel overschot waar ik veel last van heb tijdens het hardlopen. Ook zijn er wat ongemakken wat betref ontstoken navel en andere niet nader te noemen dingetjes.

Helaas wil de verzekering deze operatie niet vergoeden omdat ik niet genoeg overschot heb. Het is belachelijk, ik doe alles eraan om nu op gewicht en gezond te blijven en dan wordt deze operatie niet vergoed. Vooral met sporten heb ik hier heel veel last van. Ik moet 2 T-shirts aan om mijn vel "vast te zetten". Dus ik wil jullie vragen om geld te doneren zodat ik uitenindelijk toch deze operatie kan ondergaan.

Ik bedank jullie voor de dontatie. Elk bedrag is welkom :-)

Roy Ruijter
02-04-2019

Hier weer even een update.

Vandaag is weer een bijzondere dag. Er staat namelijk een stukje in de Algemeen Dagblad, voor pagina nieuws, ik hoop dat het voor iedereen een inspiratiebron is om door te gaan met bewegen en op te letten op je leefstijl en eetpatroon. Ik voeg de link onder bij zodat je zelf het stukje kunt lezen.

 

https://www.ad.nl/gezond/roy-woog-160-kilo-nu-rent-hij-de-marathon~a3789b9d/


Roy Ruijter
02-04-2019

Hier weer even een update.

Vandaag is weer een bijzondere dag. Er staat namelijk een stukje in de Algemeen Dagblad, voor pagina nieuws, ik hoop dat het voor iedereen een inspiratiebron is om door te gaan met bewegen en op te letten op je leefstijl en eetpatroon. Ik voeg de link onder bij zodat je zelf het stukje kunt lezen.

 

https://www.ad.nl/gezond/roy-woog-160-kilo-nu-rent-hij-de-marathon~a3789b9d/


Roy Ruijter
08-03-2019

Als eerste wil ik iedereen die een donatie heeft gedaan ontzettend bedanken voor jullie gulle giften.

Vandaag 08-03-2019 eerste afspraak gehad bij de Bergman Clinics in Amsterdam. Na overleg met de plastisch chirurg hebben wij de beslissing genomen dat het een grote buikwand correctie gaat worden. Helaas betekend dit dan ook dat het totaal bedrag hoger gaat worden. In ieder geval hebben wij besloten dat de operatie 23 mei gaat plaats vinden in Hilversum. Tot die tijd blijft het mogelijk om donaties te doen. 

Nogmaals , iedereen bedankt voor de donaties die tot nu toe gedaan zijn.


76 donaties
€ 4.800,00
Doel: € 6.000,00
80%

Deze actie is gesloten.