Dolice moet blijven bestaan

Dolice moet blijven bestaan | Geld inzamelen
 
 
Het Pareltje Dolice, cultureel restaurant aan de Beijerlandselaan moet blijven bestaan!

Help Dolice de Covid crisis door!

Kent u het pareltje aan de Beijerlandselaan? Cultureel restaurant Dolice? Ze hebben het zwaar. Door de huidige sluiting ivm covid, zal Senay, de eigenaresse, waarschijnlijk voor goed moeten sluiten! Ze valt ze buiten alle regelingen die de overheid te bieden heeft. En door de tweede verplichte sluiting heeft ze nu te weinig inkomsten. Te veel pech voor zo een groot hart!

Dat mag niet gebeuren!!!

Dolice is niet alleen een plek waar je heerlijk kunt eten, je mag er ook als bewoner naar binnen stappen om bijvoorbeeld muziek te maken als je daar zin in hebt. En mensen met een klein budget betalen gewoon wat minder. Er is altijd wel live muziek of een voordracht van dichters en dromers. Kinderen mogen meekoken en gasten helpen een handje mee met opruimen, want Senay heeft principieel geen personeel. Als gast ben je onderdeel van het geheel. Als je iets kunstzinnigs doet, krijg je een drankje cadeau.
Ze danst en zingt tussen het koken, de afwas en het serveren door - een bezoekje aan Dolice maakt iedereen gelukkig. En wijkbewoners profiteren daarvan. 
Senay Is er voor mensen die het niet zo goed hebben in de wijk. Iemand die eenzaam is, kan bij haar terecht voor een praatje en een kop koffie. Op zondag klinkt er muziek en worden mooie verhalen verteld.

En naast al haar drukke werkzaamheden in Dolice, staat ze klaar voor iedere bewoner met vragen en probeert zij hen te helpen. Senay is een spil in de wijk. Deze sociale ondernemer moet blijven bestaan!

Laat Dolice niet verloren gaan, een prachtige parel in een van de armste wijken in Rotterdam en help Senay de crisis door.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 2.055,00
Doel: € 8.000,00
25%