Dolfijntherapie voor Teun

Dolfijntherapie voor Teun | Geld inzamelen
 
 
Teun staat op de wachtlijst voor Dolfijntherapie!

Teun is Teun, een heerlijk mannetje die in februari 2018 zijn 3de verjaardag heeft gevierd in het mooie Noordwijk.

Bij zijn geboorte nam hij een cadeautje mee, een extra chromosoom van nummer 21. Het was voor ons een complete verrassing dat Teun werd geboren met het Downsyndroom, maar wat een prachtig geschenk dat Teun voor ons heeft gekozen! 

Dolfijntherapie kan bijdragen aan een fundamentele vooruitgang in de toekomst en wij als zijn ouders gunnen Teun een betere ontwikkeling.

Dolfijntherapie is een ondersteunende therapie voor kinderen met een beperking en/of speciale behoeftes. Bij deze therapie staat de interactie tussen het kind en de therapeut samen met speciaal daarvoor getrainde dolfijnen centraal.
Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond, dat dolfijnen kinderen stimuleren zich verder te ontwikkelen en dat kinderen tot vier keer zo snel leren wanneer ze therapie volgden die gecombineerd word met interactie met dolfijnen.

De ervaringen en resultaten van therapie van het CTDC zijn erg bemoedigend. Wij hebben veel mensen gesproken en ervaringen gelezen van mensen die deze therapie hebben gedaan met hun kinderen en die zijn erg enthousiast.

Met de dolfijntherapie willen we voor Teun bereiken:
• Spierversterking voor lopen
• Spraak- en taalbeheersing

Teun staat op de wachtlijst voor de therapie bij stichting Support4Specials. S4S heeft als doel kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden om dolfijntherapie te volgen op Curaçao. Het Curaçao Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC) biedt deze kinderen en hun families de mogelijkheid tot het volgen van een unieke therapieprogramma.
Helaas kunnen nog lang niet alle kinderen dolfijntherapie volgen. Naast training, onderkomen en verzorging van de dolfijnen zijn speciaal opgeleide trainers en therapeuten noodzakelijk om de therapie tot een succes te maken. Dit alles maakt de therapie helaas zeer kostbaar. En daarom zoeken we sponsors om dit haalbaar te maken voor Teun.

Wil je meer weten over Teun?

Volg Teun op Facebook: dolphins4teun of www.dolphins4teun.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 1.287,00

Deze actie is gesloten.