Dolfijntherapie Sem

Dolfijntherapie Sem | Geld inzamelen
 
 
Help Sem mee zodat hij dolfijntherapie in Curacao kan volgen en beter leert communiceren!

Onze wens voor Sem...

Wij willen ons graag aan jullie voorstellen, wij zijn Arian en Dayenne van Alphen. Samen zijn wij de trotse ouders van Sem (8) en Dex (6). Sem is een vrolijk en lief ventje met een verstandelijke beperking en autisme. Hij loopt hierdoor zowel psychisch en motorisch erg achter in zijn ontwikkeling. Sem kan niet praten en dat maakt het vaak lastig voor hem en ons, omdat we elkaar niet altijd begrijpen.

Onze wens is dat Sem beter leert communiceren, zich daardoor beter kan uiten en lekker met zijn broertje mee kan spelen!

Helpt u Sem en Stichting Tess mee?

Stichting Tess zamelt samen met ouders geld in om voor kinderen met een beperking dolfijnondersteunde therapie (bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center, CDTC) mogelijk te maken. Deze dolfijnondersteunde therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling op de dagelijkse ontwikkeling te zijn. Het zorgt voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving.

Sem staat nu op de reserve wachtlijst voor dolfijnondersteunende therapie bij Stichting Tess, waar wij ontzettend blij mee zijn. Elke donatie brengt Sem een stukje dichterbij deze therapie.

Alvast bedankt.

Sem van Alphen
19-04-2019

Iedereen al ontzettend bedankt voor de donaties die we hebben mogen ontvangen! We hebben nu al een bedrag van 1330 euro! Op naar de 8.000 euro! 😉 Delen = lief! 


140 donaties
€ 2.520,00
Doel: € 8.000,00
31%

Deze actie is gesloten.