dolfijntherapie help Gisanne

dolfijntherapie help Gisanne | Geld inzamelen
 
 
Help Gisanne naar dolfijntherapie in Curaçao

Al jaren hebben we het er over…. Wat zouden we toch graag dolfijnondersteunendetherapie willen voor onze jongste dochter Gisanne. Al jaren staan we op wachtlijsten, maar de wachtlijst is ongelofelijk lang. Dat is begrijpelijk, want deze therapie is uniek!
 
Eerst even iets over onszelf: Gisanne is veel te vroeg 2006 geboren. Na 6 maanden opgenomen te zijn in het ziekenhuis, met o.a. zware hersenvliesontsteking mocht ze naar huis. Een hele moeilijke start dus, wat zeker de sporen heeft nagelaten. Daarnaast heeft ze Autisme spectrum syndroom. Veel mensen, welke ervaring hiermee hebben, weten wat dit in het dagelijks leven betekend. Dit is een dagelijkse zorg voor ons en het gezin.
 
We willen graag werken aan de volgende doelen : dat ze sociaal-emotioneel sterker wordt, haar angsten verminderen, en meer zelfvertrouwen krijgt. Allemaal doelen, welke je in het dagelijks leven nodig hebt.
 
We hebben al jaren zelf enkele acties gehouden, maar dat is nog niet voldoende.
In november 2019 kregen we een mooie toezegging voor een bijdrage in de therapie, maar dat is helaas nog niet voldoende om definitief te kunnen gaan.
De therapie kost 7850 Dollar, omgerekend, rond de 7200 euro. Daarnaast zijn er kosten voor reis en verblijf, ongeveer 7000 euro. Totaal 14200 euro. Inmiddels hebben wij, inclusief toezeggingen een bedrag bij elkaar van 10.000 euro. We komen dan nog 4200 euro te kort.
Helaas verloopt een toezegging van 3600 euro, als we voor mei 2020 het bedrag niet bij elkaar hebben.
 
Met elke bijdrage, hoe klein dan ook, zijn we heel erg blij mee!
Alvast hartelijk dank!
 

HansEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 4.200,00
0%