Doks Happy Life

Doks Happy Life | Geld inzamelen
 
 
Wij willen kansloze hondjes een kans geven op een mooi leven.

En weer zie je een bang verward harig koppie. Het snuitje in een bange grijns, de haartjes onverzorgd en tegen de oogjes aan plakkend. De klitten niet meer te tellen, soms één grote vilt bult. Het rugje kun je de werveltjes tellen. Rond gebogen om zich maar zo klein mogelijk te maken. Bang grijnzend in de camera staren met vergrote pupillen. Het staartje tegen het buikje aan.

Wat wil ik dan graag helpen... Het bange hondje optillen en in mijn armen sluiten, wetend dat het me zal bijten om me af te weren, op schoot nemen en naar huis. Nooit meer terug hoeven naar een leven vol onbegrepen bestraffingen. Te weinig eten, verwaarloosd, weggeschopt.

Nee dit kleintje kan op ons rekenen. Hoe hij zich ook tegen me verweert, ik hou hem vast tot hij zich overgeeft.. tot hij me een likje geeft en aan zijn nieuwe leven kan beginnen. Want dat duurt even is mijn ervaring. Een leven zonder zorgen, waar er niks van je verwacht word. Waar je gewoon jij mag zijn.

Uit de ellende gehaald en dan volgen weken zo niet maanden van onzindelijkheid, wegduiken, maaltijden opschrokken, uithalen, niet aan de riem kunnen lopen. Maar ik hou vol. Ik laat ze niet wegkruipen in hun ellende. Nee!!! Ze moeten beginnen aan hun nieuwe leven. En dat gaat moeilijk worden. Dat kost inspanning, doorzettingsvermogen, van de kant van de hond als onze kant.

En geld meestal veel geld..

Het kost een enorm hart voor dieren Ons hart zit op de juiste plaats om deze afdankertjes, soms kansloze honden een plek te bieden waar ze zich kunnen ontwikkelen en soms nog maar een paar jaar te kunnen genieten
Het kost je alles, maar ik geef alles. Ik kan alles geven, terwijl ik weet dat je ziek bent, al 14 jaar en we na een tijdje alweer afscheid moeten nemen en je een stuk van ons hart meeneemt.

Maar de financiele middelen om al deze verdwaalde zieltjes te kunnen helpen zijn er niet. Ons hart rijkt verder dan de financiën voor de dierenarts en behandelingen, voer en de nodige middelen om hen nog een paar fantastische jaren te kunnen bieden. Dus vragen wij om hulp, steun ons financiëel zodat wij nog meer kanslozen een kans kunnen bieden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 100,00
Doel: € 10.000,00
1%

Deze actie is gesloten.