Documentaire over Ontwikkelingswerk in Nepal

Documentaire over Ontwikkelingswerk in Nepal | Geld inzamelen
 
 
Inzamelingsactie voor het maken van documentaire over ontwikkelingswerk in Nepal

Nepal, het land van de Himalaya en waar religie dagelijks een belangrijke rol speelt. Het land waar felle kleuren en scherpe geuren elkaar ontmoeten in de hoofdstad Kathmandu. Maar helaas ook één van de armste landen ter wereld. De gevolgen van de aardbeving in 2015 zijn nog overal zichtbaar, kindhuwelijken komen ongelofelijk veel voor en achter alle prachtige tempels en indrukwekkende natuur is extreme armoede zichtbaar. 

Niet iedereen in dit land heeft uitzicht op een goede en succesvolle toekomst en een groot deel van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Echter zijn de Nepalezen wel mensen die je met open armen zullen verwelkomen ondanks dat zij naast hun rijke cultuur, op het gebied van onderwijs en toekomstperspectief, weinig mogelijkheden hebben.

Ons doel:
Vanwege het prachtige land en deze bijzondere bevolking willen wij, studenten van de Hanzehogeschool te Groningen van de minor Mediastiek, de rest van Nederland graag laten zien wat dit land te bieden heeft. Door het maken van een documentaire willen wij mensen bewust maken over de problematiek en het belang van ontwikkelingswerk, om zo mensen te motiveren om een steentje bij te dragen voor een betere toekomst van de Nepalese bevolking.

Jouw Steun:
Zou jij willen meehelpen om ons op het vliegtuig naar Nepal te krijgen, zodat wij een indrukwekkende documentaire voor dit land kunnen maken? Hoe meer geld wij hiervoor kunnen inzamelen, hoe meer wij met zijn allen iets voor dit bijzondere land kunnen betekenen. 

Alvast bedankt voor jullie steun! 

Team Nepal - Sterre ten Brinke, Manon Roddenhof, Birthe Vossnack, Manon Broersma en Laura den Blanken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 380,00
Doel: € 1.000,00
38%

Deze actie is gesloten.