Documentaire over footvolley

Documentaire over footvolley | Geld inzamelen
 
 
Geldinzamelingsactie voor het maken van een docu over de sport footvolley

Iedereen is bekend met sporten als voetbal en volleybal. Echter is de combinatie van deze twee sporten, footvolley, een stuk minder bekend. Om Nederland bekend te maken met footvolley, willen wij – vijf studenten Mediastiek aan de Hanzehogeschool te Groningen – een documentaire maken over deze toffe sport.

Ons doel
Het doel van de documentaire is een vergelijking te maken tussen footvolley in het buitenland en in Nederland. Om footvolley in het buitenland vast te leggen, gaan wij naar Tel Aviv en/of Corsica. Hier gaan wij diverse wereldspelers volgen en interviewen. We hopen hierdoor de sport te laten zien aan mensen die er nog niet bekend mee zijn.  

Een centraal punt in deze documentaire is het internationale toernooi in Groningen, begin januari 2019. Hier komen meerdere teams uit verschillende landen op af om het tegen elkaar op te nemen.

Om de reis naar Tel Aviv/Corsica te kunnen bekostigen vragen wij een donatie van jou. Groot of klein, iedere bijdrage brengt ons dichter bij ons doel!

Bedankt voor je donatie!
Om jou te bedanken voor je donatie willen wij graag iets terug doen. Naast het maken van de documentaire, houden wij onze gebeurtenissen bij via een blog. Hierop delen we ééns per twee weken de huidige status van onze documentaire. Ook delen we foto´s en filmpjes van onze reis naar het buitenland.


Liefs,

Joey Beekhuis, Martje Elema, Leon Mulder, Remco Spriensma & Robin VredeveldEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 250,00
Doel: € 500,00
50%

Deze actie is gesloten.